BABYSHOWER

Nyss hemkommen efter en riktigt lyckad kväll. Vi anordnade en babyshower för Zandra, och hon blev verkligen jätteglad. Hon anade absolut ingenting, och man såg verkligen på henne att hon blev glad. Jag älskar sånt! Det är så kul att se när folk blir glada, det får en att bli alldeles varm inombords. :)

Linus lyckades luska iväg henne till Ica för att "handla", och slängde sedan iväg ett sms till oss när dom åkte hemifrån. Då körde vi andra fort som tusan hem till deras lägenhet och dekorerade den med en massa ballonger, dukade fram hembakat och la upp alla presenter i en stor hög. Sen så gömde vi oss alla på balkongen och väntade tills dom kom hem. Hennes reaktion var obeskrivlig!

Nu ska jag ta och göra mig i ordning för sängen, det blir att jobba ett långpass imorgon (kl 6.30-18.30)
Skulle egentligen behöva städa undan lite också, men det får bli imorgon istället. Det fanns ingen tid för det idag heller. Godnatt på er, kram ♥



ANSIKTSMASKER

Sitter just nu framför datan för lite tidsfördriv tills mamma kommer och hämtar Casper. Håller på och googlar på lite ansiktsmasker. Skulle nämligen gärna vilja ha en ansiktsbehandling, men har ej ekonomi för en proffisionell sådan just nu, så funderar starkt på att göra min egen ansiktsmask. Hittade en sida där det fanns ett recept på just det, och jag funderar starkt på att prova den.

Du ska:
1.
   Ånga ansiktet - koka upp vatten, häll över det i en skål och ha ditt eget ångbad i ca 10 minuter.
2.   Ansiktspeeling - gör en peeling av 1/2 dl strösocker och 1 msk olja. Massera in detta med cirkulerande rörelser.
3.   Ansiktsmasken - görs av 1/2 avokado, 1 tsk citronjuice och 1 äggula. Sitt med detta i ca 15 minuter och skölj sedan bort det med ljummet vatten.

Tror faktiskt att jag ska prova detta redan imorgon eller i övermorrn. Få se om det är funkar. Om det gör det så är det ju kanon, ett blilligt alternativ när ekonomin är lite tajt. Man måste ju unna sig sånt lite då och då.
Jag testar detta och låter er sedan veta min åsikt om jag tycker att det är värt att prova eller ej.


Har ni några bra tips på ansiktsmasker som fungerar? Skriv gärna.



SÖNDAG: SLAPPAR-/OCH DISNEYDAG

Idag har man då inte gjort mycket. Har inprincipt enbart legat framför tv:n och kollat på en massa disneyfilmer hela dagen. Nostalgi på hög nivå! Det har nästan kännts som att man har haft en "bakisdag", även fast man var helt nykter igår. Men man behöver sådana dagar ibland. Var rätt så trött efter turen fram och tillbaka till Arlanda. Sen så var man även chaufför på natten, så var nog inte hemma förrän runt kl 3.30 där någon gång. Men struntade i att ställa klockan imorse, så sov faktiskt till kl 12.15. Riktigt skönt.
Den enda "nyttan" man har gjort idag är väl att ta en tur till affären och rastat Casper, annars så har man varit soffliggandes hela dagen. Disken och det får vänta tills imorgon.

Nu blir det att gå tillbaka till soffan. Mamma kommer snart och hämtar Casper, så lär hålla mig vaken tills dess.






LÖRDAG

Sitter just nu och lyssnar på det smattrande ljudet av regnet som bara öser ner utanför fönstret. Finns det något som är mer rogivande? Jag tror faktiskt inte det. Ska alldeles strax ta fram lite frusna bär och vaniljkesella, för att sedan krypa upp i soffan med en bok. Mysigt värre! Läste nyss ut Isabella Löwengrips bok Isabellas hemligheter för andra gången - verkligen en grymt bra bok! Frågan är vilken bok jag ska plocka fram denna gång? Kanske ska läsa hennes första bok Egoboost eller någon utav Lauren Conrads böcker? Ja vi får se, ska iallafall gå och göra iordning frukten nu.

Senare ikväll ska jag åka med Simone och hämta upp hennes pojkvän och hans vänner på Arlanda. Vill inte att hon ska behöva åka dit själv så sent ifall att hon skulle bli trött eller nått. Det är ju en bit dit, och nu så är vi ju två som kan köra ifall om att den andra inte skulle orka köra hela vägen.
Sen ikväll så kommer man säkerligen bli fyllechaffis också, hahahaha ;) Aja, trevlig kväll på er kära vänner :) Nu ska jag sjunka ner i boken en stund.





RSS 2.0