PARTEEEEY TONIGHT!

Hej allihop, just nu sitter jag framför datan och kollar på lite makeup-tips. Ska nämligen ut med lite folk till kvällen och vet inte alls vad jag ska göra med hår, smink eller vad beträffar kläder. Jag är lite sugen på att ha röda läppar, det var ett tag sen jag hade det sist. Men ändå så är det skönt att ha neutrala läppar, då behöver man ju inte fylla på så ofta. Hmmm.. Vi får se vad jag hittar på. Får fundera lite nu under dagen.

Skriv gärna om ni har nå makeup-tips inför kvällen :)
Här kommer lite inspiration:

 
En neutrallook - med lite smått sotade ögon, eller en med röda läppar..


                              ..Eller smokey eyes? Vad tycker ni?



MAKEUP-MODELL I STOCKHOLM.

Godmorgon på er alla goa och glada :)
Jag har sovit som en stock inatt! Sov ikapp alla de där timmarna som jag förlora förra natten. Så det är därför jag inte hann göra en uppdatering om hur fotograferingen gick igår, kom hem 21.19 med tåget och var helt slut. Så det blev bara att hämta Casper och sen förbereda sig för sängen. Men jag kan tala om att jag hade så grymt kul igår, både sminkningen/hårfixet och fotograferingen gick jättera! :) Fast man satt då bra länge i fixet, mitt hår tog ju bara 2 ½ timme liksom, hahaha. Jonetta var nog lite frustrerad där ett tag, för mitt hår tog aldrig slut. Men vi hade kul under tiden, och det är ju det som är det viktigaste. Hon var verkligen jätteduktig! :D

Här kommer ett kort där ni kan både se sminkningen och mitt krusade hår :)



och såhär ser håret ut idag...


hahaha! Fick slänga upp det i en knut idag, då jag ska alldeles strax bege mig ner på stan och luncha med Emelie Loquist och Ewe. Jag lär nog göra mig i ordning snart, skriver mer när jag kommer hem. Puss!



UPPE INNAN TUPPEN.

Godmorgon allihop, ni ligger säkert och sover vid den här tiden. Men min klocka ringde kl 5.00 imorse, och jag låg och drog mig kanske till kvart över nånting. Men nu sitter jag här med en kopp kaffe, redo att snart bege mig mot tågstation och sedan vidare mot Stockholm. Jonetta (min kompis som jag ska sitta modell åt) sa att hon ville att jag skulle ha mörka kläder på mig, så det blev ett par höga svarta jeans och en svart enkel topp. Inte det mysigaste att åka tåg i såhär tidigt kanske, skulle helst vilja ha mjukisbyxor och en munktröja på mig, men jag får nöja mig med att ha min stora danströja över. Nej, nu lär jag sätta lite fart. Men jag skriver hur det gick senare när jag kommer hem, men om det blir senare idag eller imorgon vet jag dock inte. Men skriver så fort jag hinner.

Då vill jag önska alla er en trevlig dag, så hörs vi! Ciao :)



SÄNGEN NU.

Har typ nyss kommít ur duschen och ska alldeles strax göra mig i ordning för sängen. Det blir en tidig morgon imorgon bitti, ska med tåget till Stockholm kl 6.40. Jag ska nämligen dit och vara makeup-modell för en kompis som går och utbildar sig till makeup-artist där. Jag skulle tydligen få spegelmosaik på mig imorgon, spännande!! :D

Säger godnatt, och vi hörs! :)


Här kommer bilder från tidigare fotograferingar:







SAMMANFATTNING - Vad har hänt sen sist?

Hah, jag såg nyss att jag i mitt senaste inlägg, den 13/1!, sa att jag skulle skärpa till mig vad beträffar det här med bloggningen. Men har det hänt nått? Öööh, nej. Hahaha, jag är verkligen inte duktig på att hålla denna blogg vid liv, och denna gång kommer jag inte lova nånting, utan jag kommer att uppdatera när jag har tid och lust. Kan då bli varje dag, men det kan även dröja dagar/veckor innan nästa inlägg. Så jag säger såhär, jag kommer göra så gott jag kan, låter det bra? :)

Sååå... vad har hänt sen sist? Tänkte att jag skulle göra en kort liten sammanfattning av den gångna tiden. Vi börjar med:

Jobbet - jag har sedan tidiga januari påbörjat ett nytt jobb och jobbar numera på BYGGMax här i Avesta. Det började med nån gång lite då och då, och har nu gått in på schemalagd halvtid. I sommar kommer jag kanske gå upp till 80%.

Kärlekslivet - har det inte hänt så mkt med. Det står mer eller mindre still. Håller för tillfället på och jobbar med mina egna känslor och försöker gå vidare i livet. Det är tugnt och är ibland riktigt jobbigt. Men det går framåt, och jag har aldrig varit någon som haft brottom heller, så vi låter tiden utvisa...

Teatern - jag som tidigare sa att jag inte skulle hoppa på någon ny pjäs på ett tag nu, har gjort det motsatta. Jag ska nu vara med i pjäsen Fångad på nätet som kommer att ha premiär den 20 oktober. Träningarna har börjat, och jag ser riktigt fram emot resultatet.

Dansen - terminen börjar gå mot sitt slut. Vi har gjort några jätteroliga koregrafier och vi ska förmodligen uppträda på Avesta festivalen även detta år. Vi kanske ses där? :)

Bott med en kompis - Ewe har flyttat in och ut hemma hos mig under dessa månader, och bor numera hemma hos Richard igen. 

Gjort om i lägenheten - jag har (efter att Ewe flyttat ut) gjort om här hemma, köpt nya grejer och nu börjat renovera. Köpte nytt golv till kokvrån idag exempelvis. 

Sökt skola - har sökt fem olika utbildningar till hösten, och hoppas på att få plugga till förskolelärare i Västerås till hösten. Vi håller tummarna!

etc. etc.

Ja, det var en liten kort sammanfattning om vad som har hänt sen januari. Och nu ska jag som sagt göra så gott jag kan med att underhålla er med nya händelser :)




 

RSS 2.0