BYE BYE BLONDIE?

Ska alldeles strax bege mig hem från jobbet. Det har rullat på väldigt bra idag, trots att jag var själv idag igen. Det blir ju lite mer arbete för en själv när ens kollega är sjuk, men det har gått bra :) Ska hem och äta lite nu, är så hungrig! Och sen ska jag till Lotta och klippa å fixa färgen i håret :) Vet dock inte vad jag ska göra med färgen ännu, om jag ska fortsätta vara ljus eller om det är bye bye blondie. Vem vet? Vi får helt enkelt se ;) haha. Tror att jag låter Lotta bestämma. Sen efter det så ska jag iväg till dansen en sväng, roligt roligt! Vi har ju uppträdande den 21 december, kom och kolla vetja :) Nej, nu ska jag röra på mig. Ha det bäst sålänge!

slänger upp en bild på mig som blond, så får vi se om jag fortfarande är det när jag kommer hem ikväll eller om jag blivit brunett ;)


 


JULSHOPPING, MÖTE OCH GYMMET.

Ät äntligen klar med dagens arbete på jobbet, det har varit en riktig hektisk dag! Min kollega ligger hemma och är sjuk, stackarn :( och då blir det atomatiskt mer arbete för mig. Men har överlevt dagen ;) Nu ska jag snart med bussen hem till Avesta. Då blir det först att gå och julshoppa lite (kanske lite julklappar och julpynt om jag har tur), sen så ska jag på möte kl 16.30 och därefter direkt till gymmet. Fullt upp med andra ord, så vi hörs mer senare ikväll ;)



MORGONTRÖTT

Förstår inte varför det ska vara så jobbigt att ta sig upp på morgonen, var verkligen svintrött imorse. Fick tvinga upp mig från sängen, och duschade håret gjorde jag inte heller. Så nu sitter jag här på jobbet och försöker vakna till, ska alldeles strax ut i exportkylen och räkna pall. Det är kanske det som behövs för att vakna till, komma ut i kylan lite, annars så blir det att hälla upp kaffe efter kaffe. Ska väl bli pigg nån gång hade jag tänkt.



STÄDAT OCH BÖRJAT GJORT JULFINT!

Har nyss dammat, plockat undan och börjat julpynta lite smått. Det första fick bli adventsstaken och en söt liten tomte. Kommer fortsätta pynta i veckan, tänkte ta ett rum i taget. Först stora rummet (och för er som inte vet hur det ser ut hemma hos mig så är det stora rummet = sovrum/vardagsrum), sen så blir det kokvrån, hallen och till sist lite på toaletten. Det kommer nog bli superfint när det är klart :) Nu blir det duschen och sen så ska jag krypa ner i sängen med mitt nummer av tidningen av Solo, mys! :) Sen så blir det upp till jobbet imorgon igen då.


Är är bilder på min advents ljusstake, den är köpt på ICA och kosta 79 :-



Snart hem från jobbet och sen gymmet.

Ska alldeles strax packa ihop på jobbet och sedan bege mig hemåt. Dock så kommer jag inte vara hemma alltför länge innan jag ska iväg igen. Tänkte nämligen åka en sväng till gymmet. Ska träna ben och core tänkte jag, eftersom jag körde armar/axlar/bröst i lördags. Tycker att det är lite drygt att köra ben, men det är bara att kämpa på.. Skriver mer sen när jag kommer hem ;)



I MISS YOU !



Saknar dig gumman, så fruktansvärt mkt! ♥



LYSSNAS PÅ JUST NU..


http://www.youtube.com/watch?v=sEhy-RXkNo0&feature=BFa&list=FL2LY8QUCJ6gEB12XLeBmdGg&lf=plpp_video






SÖNDAG

Söndagen var väldigt lugn och skön måste jag säga. Sov över hemma hos Emelie Bergström från lördagen, så hela dagen spendetade vi nerkrupna i soffan med cola och glass i handen medan vi kollade på film. Mys! :) Sen kom mamma och hämtade mig runt kl 14, och då åkte vi till ICA och så hjälpte jag henne med storhandlingen. Sen var det bara hem och göra sig iordning, för kl 16 kom Cilla och c:o å hämtade upp mig, sen så åkte vi till Hedemora. Det blev Thaimat och sen bio. En riktig myshelg med andra ord :)


Just ja, jag glömde skriva att vi även åt av de goda lussebullarna som Cilla, Jocke och Åberg bakade i lördags. Mummsigt värre! ;)


 


LÖRDAG

Hade verkligen en jättetrevlig kväll med Cilla, Jocke och Åberg i fredags! Och även lördagen bjöds på trevligheter :) På dagen så gymmade jag med Jennifer och gick sen ut en lite längre promenad med Casper :) Sen på kvällen så drog jag hem till Emelie Bergström på tjej-/spelkväll, sen drog vi även ut på krogen. Dock så blev det inget drickande för min del, utan höll mig till cola hela kvällen ;) Var inte sugen på att dricka. Tror att det berodde mycket på att jag och Cilla drack upp en hel baginbox med vin i fredags (men blev även då inge full, vilket var skönt!). Men en mkt trevlig kväll var det, som bjöds på mkt snack, dans och skratt. Tack tjejer, detta måste vi göra om!! :D


Vi spelade detta sällskapspel, vilket var jätteroligt!! Det kan jag rekommendera ;)



Jättetrevlig kväll med Cilla igår :)

 '
Hade en jättetrevlig kväll i Hedemora igår! Först gjorde jag och Cilla i ordning oss och sen drog vi och grabbarna ner på Akropolis och åt middag. Jättegod mat verkligen! Det kommer blir fler gånger garanterat :) Sen så gick vi hem till dem igen och spelade lite spel och drack vin, sen så drog vi ner på Halvan för lite uteliv. Tack för en jättetrevlig kväll babe, detta ska vi göra om fler gånger ;)



Längtar!!

Sitter och längtar tills ikväll. Då blir det mys med denna underbaring :) Puss på det!






Kikade på Öppet hus innan dansen :)

Fick reda på i förrgår att Karlfeldtsgymnasiet och Domarhagen skulle ha Öppet Hus. Så jag, Natasha och Evelina Eriksson bestämde därför oss för att gå dit, ville så gärna hälsa på mina gamla lärare från gymnasietiden. Mycket trevligt var det att se alla bekanta ansikten igen :) Sen så kom även bästa Emelie Ahlin också och gjorde mig sällskap. Vi stannade där enda fram till kl 20.30 (när dem stängde) och sen var det att bege sig direkt till dansen :)



Glöggen heter Blossa!

Nu känner man att första advent och tiden innan julen börjar komma, dels för alla julgrejer som börjar dyka upp i butikerna men också när glöggen börjar komma upp i hyllorna! :D Köpte mig en flaska idag efter dansen, blev så sugen när Natasha och Simone skulle köpa glögg, så efter att jag var ut med Casper så satte jag en kastrull med glögg från Blossa på plattan. :) Mumsigt värre, jag verkligen älskar glögg!!!! :D



Iväg mot dansen

Ska alldeles strax bege mig mot dansen för 2 timmars träning. Lyssnade på låtarna som vi har koregrafier till och kände att jag nog glömt en del i ena dansen, hoppas att det kommer tillbaka nu under träningen...


Denna bild togs under uppvärmningen precis innan vi skulle upp på scenen och uppträda under Avesta festivalen.



K-k-k-kallt!!

Usch, nu är det riktigt kallt. Känner att fingrarna är som isbitar (även fast jag sitter inomhus!) Skulle bara vilja krypa upp framför en öppen spis med raggsockor och mjukiskläder, kolla på en bra film eller läsa en bra bok och dricka te eller en latte. Det skulle vara nått det! Men det går ju inte för tillfället, så jag får nöja mig med att ta en kopp te här på jobbet. Skickar en massa värmande kramar till er såhär i novemberkylan!







Boeing Boeing på Avesta teater..

Som ni kanske kommer ihåg så hade jag och mamma köpt biljetter till farsen "Boeing Boeing" med Nanne Grönvall. Och igår var det dags :) Det var faktiskt riktigt kul att själv gå och kolla på teater, det är nästan lika roligt som att spela själv. Föreställningen var helt okej, men hade lite högre förväntningar av den måste jag säga. Jag är helt kär i just Fars! Jag älskar känslan av att man blir alldeles nervös, för karraktärerna rör till det så för sig själva och man fattar inte hur de ska lyckas reda ut allt. Det är det som är Fars för mig! Sen är det ju också så otroligt mycket humor i det och man får verkligen skratta. Men tyvärr så fick jag inte den där speciella känslan av denna pjäs. Visst jag skratta, det gjorde jag, men pjäsen saknade det. Visst vissa skådespelare helt fantastiska, det var dem verkligen! Men själva pjäsen berörde inte mig. Men däremot så rekommenderar jag att gå och se den. För bara för att jag inte blev helt upp över öronen förtjust i denna pjäs, så betyder det ju inte att ni inte kommer tycka att den är bra.



The new tattoo ;)

Här kommer bilder på min fjärde gaddning som jag gjorde igår, blev riktigt nöjd faktiskt!! :D


Här är tatueringen alldeles nygjord. Denna tatuering gjorde helt klart ondast, har tidigare inte tyckt att det gjort speciellt ont, men denna gång fick jag t.o.m. nervryckningar i foten när han tatuera över vissa punkter. Men även denna gång var smärtan uthärdlig ;)


Här har ni tatueringen som den är idag. Är fortfarande lite öm på vissa ställen, men det är inget som jag lider av direkt. Jag ÄLSKAR den!! :D



Within Temptation - Frozen


http://www.youtube.com/watch?v=IfLoCG1MLqI&feature=autoplay&list=FL2LY8QUCJ6gEB12XLeBmdGg&lf=BFp&playnext=3

Får ståpäls när jag lyssnar på denna låt, så grymt bra de är! Vill se dem live...



Idag blir det äntligen av, det LOVAR jag!! :D

Nu ni, idag ska jag äntligen lägga mig under nålen igen. Det har varit mkt strul med detta ett tag nu, men denna gång så blir det verkligen av!!



Helgen.

Jag vet att jag skrev i fredags att jag skulle skriva mer på bloggen när jag kom hem från bion, men det blev inte så. För jag fick ett samtal utav min kära syster precis efter jag hade slutat jobbet och hon sa att hon satt på tåget mot Avesta. Så det blev att umgås med henne efteråt och det är därför har jag inte skrivit nått. Filmen var kanon bra iaf :D !
Sen i lördags så var det dags för den sista föreställningen av Hotelliggaren, tråkigt värre!:( Känner saknad efter det redan! Men men.. Vi ska träffas i januari och diskutera vad vi ska göra härnäst, så det blir nog en annan uppsättning till nästa höst ;) Sen på kvällen så hade vi en avslutningsfest som sträckte sig ända fram till kl 5:00 nästa morgon, så man var lite sliten igår när vi skulle plocka ner scenografin. Men det var det värt! Dock så fick jag jätteont i huvudet, trodde att jag höll på att få migrän, så hemskt var det! Så det var mindre kul....
Sen åkte vi hem och firade Lena som fyllde år igår, Grattis igen kära Lena!! :D



.....

Fyfan vilken dag på jobbet, tycker verkligen inte om sådana här dagar! Men men.. Nu är vi klara iaf, och ikväll blir det till att gå på Breaking Dawn part 1 med bästa Ewe och Emelie Loquist, så nu är allt bra igen ;)


Skriver mer ikväll när jag kommer hem ;)



A part of me will always love you






Lediga jobb i Västerås?

Är det någon som har bra kontakter i Västerås? Eller någon som vet någon bra hemsida där det står om lediga jobb i västerås? Känner att jag verkligen vill flytta, men innan jag kan göra det så måste jag ha en inkomst. Snälla, vill ni hjälpa mig att ha ögon och öron öppna? Och hör av er till mig om det skulle dyka upp nått. Detta gäller även jobb hemma i Avesta.



Breaking Dawn part 1

På fredag så ska jag, Ewe och Emelie Loquist äntligen gå på Breaking Dawn. Som vi har längtat!! Klicka nere på länken för att se hela trailern..

http://www.youtube.com/watch?v=p1OHXR63a38&feature=feedf



Ska jag, eller ska jag inte?

Har länge funderat om jag skulle pierca tragus (första bilden). Tycker att det verkligen är skitsnyggt!! Men det som gör att jag tvekar är att jag är rädd för att få en infektion i örat om jag gör det. Har sett många äckliga och läskiga exempel på personer som fått infektion efter att ha piercat sig där. En tjej hade piercat sig blev så dålig, då hennes öra svullnade upp extremt mycket, och läkarna sa att det var tur att hon kom in när hon gjorde, för hade hon väntat en dag till så  hade infektionen spridits till hennes hjärna, vilket skulle ha dödat henne! Dock så var det en industrial som hon hade gjort, men det är ju brosk på båda ställena. Läskigt var det iaf! Så det gäller att man är försiktig!

                       
Bild 1                                                                          Bild 2

Har även funderat på att pierca övre delen av örat (som på bild 2) Men som sagt, även där är det ju brosk. Mmmja, jag får fundera på hur jag ska göra en extra gång. Har ju redan en piercing som jag älskar (i naveln) och det får nog räcka tror jag.. Eller vad tycker ni?


 


Pratade i telefon igår...

..med dessa underbaringar! Alltså fattar ni hur jäkla mkt jag saknar er?! Alla ni bor i olika städer en bra bit ifrån mig, men det spelar ingen roll. Ni kommer alltid att vara några av mina absolut bästa vänner, och jag är så glad våran vänskap fortfarande förblir lika stark trots att vi bor i olika städer. Ni ska veta att ni ALLTID kommer att ha en plats i mitt hjärta, JAG ÄLSKAR ER! ♥
  



Det här med kändisskap...

Har funderat på det här med kändisskap. Vi är nästan alla mer eller mindre "avundsjuka" på alla kändisar, på deras tjusiga kläder, bilar, lyxvillor, deras perfekta kroppar, perfekta hår, på deras oberoende av pengar (jag menar de kan köpa iprincip vad de än vill).. Ja listan kan bli lång! Men det vi inte tänker på lika mkt är vad detta extrema kändisskap gör med några av världens kändisar. Det är många som går in i väggen p.g.a. att de jobbar nästan dygnet runt, de får i vissa fall alkoholproblem och börjar ibland med droger, de åker in på rehab, hamnar i bråk, åker dit för rattfylla, blir omyndigförklarade etc. etc. Ja som ni ser, även denna lista kan bli oändligt lång (och det är inte direkt en rolig lista). Så jag menar, är det verkligen såhär vi vill ha det? Är det verkligen humant att pressa en person så hårt som man pressar våra kändisar?  Nej jag tycker inte det! Visst det finns även många artister, skådisar och sångare/sångerskor som håller sitt kändisskap på en lagom nivå. Men det är även många som det bara går utför. En kändis som har gjort en sådan här resa är t.ex.  Britney Spears..
 
Hon började väldigt ung och har genom åren bara vuxit och vuxit som artist...

Hon blev utnämd till popdrottning, och blev en stor förebild för många ungatjejer
Men år 2007 (efter att ha fått två barn, och genomgått en skilsmässa) hände nått..

Britney fick nått väldigt stort sammanbrott som gjorde att hon rakade av sig håret, gick lös på en parkerad bil, förlorade vårdnaden om sina söner, ansågs att vara psykiskt sjuk och blev sedan omyndigförklarad..
 
Denna kvinna mådde verkligen INTE bra under en period..
Men började sedan ta tag i sitt liv, och är nu påväg upp  igen..


Så vad tycker egentligen om det här med kändisskap när ni tänker efter? Har inte vi det rätt så bra ändå?




 


Toning står strax på schemat!

Ååååh, det här har verkligen varit en seg dag på jobbet! Har varit lugnt hela dagen, och har nästan varit tvungen att fördriva tiden med annat. Inte så kul alltid, dagarna går ju så sakta om man har lite att göra. Men jag och min kollega har då bestämt att vi ska flexa lite idag, då det inte finns något mer för oss att göra. Så kl 14.30 tar jag bussen hem mot Avesta. Ska då åka direkt hem till Ewe, ska tona hennes hår idag :D Åååh, jag verkligen älskar att hålla på med hår, funderar faktiskt starkt på att utbilda mig till frisör, men har även funderat på stylist eller makeup-artist, då jag även älskar att sminka! Så det tåls att se vad det blir för utbildning :)

Idag kommer vi iaf använda en toning från L'oreal Castings, vilket är en jättebra färg för Ewe som är lite extra känslig p.g.a. hennes allergi. Kan verkligen rekommendera denna toning till er andra också som funderar på att göra nått åt erat hår. Färgen sitter jättebra även fast det bara är en toning.

Och den finns i så många olika färger....



Träningsvärk!

Igår så körde jag och Ewe fullt ut på gymmet. Först så sprang vi lite och cyklade som uppvärmining, och sen så körde vi coreövningar. Och som om det inte skulle vara nog med det så bestämde vi oss sedan för att vara med på premiären för gruppträningarna, så vi var med på 1 timmes dansträning också. Det finns alltid tid för dans ;) hehe, Riktigt kul var det, men ack så mkt det kändes i kroppen efteråt. Men det är så det ska vara ;)


Dance is passion!



Laserbehandling av tatuering

Som ni alla vet så har jag funderat på vad jag ska göra med min ena tatuering (tänker typ på detta var eviga dag). Och har ju övervägt om jag ska låta Stanley tatuera över den med en fin fjäder, men det beror helt på hur mörk den kommer att bli och hur stor. Vill ju inte att den ska vara gigantisk och kolsvart liksom.. Sen övervägde jag om jag känner att detta inte kommer kunna bli som jag vill, så har jag funderat över att ta bort den helt. Har därför kollat runt på olika sidor om laserbahndlingar, och har även mailat en som jobbar med detta. Och detta fick jag till svar. (Jag frågade bl.a. om pris och garantier på att allt går bort).

"Hello Emelie! Jag börjar med det enkla, det skulle kosta 700:- /beh sen får du 10% rabatt om du är student, sen till det trixiga, det går aldrig att garantera ett resultat, så att den efter x antal behandlingar är spårlöst borta, det kan jag varken förutspå antal behandlingar eller lova att det kommer att bli så. Men jag brukar säga att man får räkna med 8-10 st behandlingar, sen kan det krävas både färre och fler behandlingar än så. Ha det gott! //Jackie"

Så ja, jag blev då inte mkt klokare av detta. Och jag vet inte alls vad jag ska göra... Funderar på att vänta tills på måndag då jag ska till Stanley och så får jag rådfråga med honom litegrann. Sen så kommer jag även att ha med mig Jennifer som smakråd. Vi får avvakta tills dess helt enkelt. Ett tips till alla er som funderar på att tatuera er! Tatuera aldrig in nått om ni är helt hundra på att det är just det motivet ni vill ha. Tänk på att det kommer att sitta på eran kropp för resten av livet. Och om ni ångrar er så är det inte lätt att få bort den.. Själv har jag ju två tatueringar till, vilka jag fortfarande älskar. Så det kan ju bli lyckat också. Men usch, den jag har bredvid skuldran gillar jag inte!


Förhoppningsvis så får du ett sånt här fint resultat efter några behandlingar. Inget syns i slutet. Men som sagt, det går inte att garantera detta. På den här bilden syns det hur det såg ut (i detta fall) efter första, andra, tredje, fjärde, femte och sjätte behandlingen. Men det är så inviduellt.


Megan Fox VS. Angelinga Jolie

Vid hennes stora genombrott så kommer jag ihåg att många reagerade på hur lik Megan Fox var Angelina Jolie. Och ja jag kan hålla med om detta på en nivå, men sen så tkr jag inte jag att de är identiskt lika, utan det är vissa drag hos dem som liknar varandra. Men sen när jag såg denna bild fort på Megan så var jag tvungen att titta en extra gång för att försäkra mig om att det inte var Angie. På långt håll så tyckte jag att detta var jättelikt. Jag menar kolla håret, sminket och den enkla t-shirten. Detta är så typiskt Angelina Jolie så det finns inte!

Eller vad tycker ni?

Jolie?                                                  Fox?



Helgen.

Som vanligt så har jag inte haft nån tid att blogga i helgen, teatern tar jättemkt tid. Men nu har vi ingen föreställning förrän på torsdag och på lördag är det den sista föreställningsdagen, fort går det! Lite sorligt, men man får försöka se det så positivt som det går. För roligt har vi haft det! Denna vecka har vi haft tre föreställningstillfällen, ett i torsdag och två nu i helgen. Och vi har nästan haft fullsatt varenda föreställning nu i slutet, vilket är jättekul! :)

Nej, nu ska jag gå och krypa upp i soffan med mammsen med en kopp te. Har nyss städat undan en massa i lägenheten, så det är jag värd. Sen blir det nog ett eller två avsnitt av The Hills också innan det är dags för sängen ;) och imorgon ska man bege sig till jobbet igen. Ha en fortsatt trevlig kväll gott folk :) Kram!


Idag har jag både varit städerska på scenen och hemma ;)



Vill ha vår och sommar, NU!!

Ååååh, såg denna bild som togs i April i år, och det fick mig att längta ännu mer till vår och sommar. Just nu såhär på senhösten så är det så jäkla mörkt ute, och det är så deprimerande! Det enda som är bra med höst/vintern är julen och att man kan åka slalom, men annars så är det bara så mörkt och trist. Nej, om jag fick bestämma så skulle det vara sommar året runt!

Det är så fint när vitsiporna dyker upp i det gröna gräset!



Träningsvärk!

Har en sån träningsvärk i ben, lår, rumpa och sidan! Men jag och Natasha körde både 1 timme Zumba och 2 timmar dans i tisdag, så det är nog inte så konstigt ;) hahaha, men på ett sätt så är det skönt att ha träningsvärk, skulle jag inte få det efter ett träningspass så skulle jag bli grymt besviken på mig själv. För då har det ju inte tagit så bra som jag vill, och då är det ju inte så mkt till idé att man ska träna heller. Men man måste vara försiktig så att man inte kör på allt för hårt heller, man ska träna så att man mår bra! Och om man då kör på för hårt så sliter man bara på kroppen istället för att bygga upp den. Så snälla ni, om ni ska träna så gör det på en bra nivå! Tro mig, jag vet vad jag pratar om. Jag har suttit i skiten själv och har helt kört slut på kroppen för ca 2 år sen. Det är jätte lätt att det går över styr. Ät och träna för att ni ska må bra, och inte för något annat.


Själv ska jag till gymmet idag, men ska låta mina lår och rumpa vila. Så idag blir det överkroppen som får jobba istället. Det är viktigt att man tillåter kroppen att ta igen sig och inte bara köra på.


 


Mår inte som jag brukar...

Vanligtvis är jag en person som sällan mår dåligt, utan mår 99% av tiden otroligt bra! Jag är så glad över vad jag har, jag har inte allt, men jag är såå nöjd. Det viktigaste för mig är vännerna och familjen, det är egentligen det enda jag behöver. Allt annat är bara bonus! Så ja, jag är väldigt nöjd och trivs med mitt liv. Men i några dagar nu så har jag inte mått som jag brukar. Jag har nästan en ständig klump i magen och känner hur ångesten börjar komma krypandes. Tror att jag vet vad det är som orsakar detta, och jag måste snart ta tag i det som orskar detta. För den här känslan som jag har just nu, den är inte rolig att gå runt och bära på!


 


Överraskningsfest för Filip

Klockan 16.41 igår så tog jag, Emma och Cila tåget till Sala för att hjälpa Maggan att göra iordning inför överraskningsfesten som skulle hållas för Filip, som fyllde 22 år igår. Grattis igen Filip! :D I alla fall, vi var på plats i Sala runt kl 17.00 där Maggan mötte upp oss, och sedan så begav vi oss hem till henne och Peter. Väl i bilen så ringer Malin (som är hjärnan bakom denna övveraskningsfest) och så lurade vi Filip att han och Malin måste akut komma och vara hundvakt åt Cosmos (som vi sa hade blivit kastrerad igår, fast det egentligen var idag som de skulle åka till veterinären), men Filip gick på det iaf ;) Så efter ca en timme, när vi gjort iordning maten och gömt undan våra "bevis" på att vi var där, så kom Filip med c:o hem till Maggan och vi gömde oss i köket. Hahaha, kommer aldrig glömma hans min när han kommer in i köket och upptäcker att vi är där. Hahahaa, tankeverksamheten var inte speciellt snabb just då, så det tog ett tag innan han fatta vad det här handlade om. Haha stackarn! Men lyckat blev det ;) Tack alla för en jättetrevlig och lyckad kväll! Och tack Maggan för den goda italienska maten! :D


Här sitter vi alla runt bordet och äter den fantastiskt goda maten!

Och här (bredvid mig med ett stort leende på läpparna) har vi födelsedagsbarnet ;)
Grattis igen!



Detta blir min nya hårfärg den 30 november ;)

Äntligen så har jag bestämt mig för vad jag vill försöka få för hårfärg. Var nyss inne på Kenzas blogg och kika lite, och upptäckte att hon hade en sån grymt snygg hårfärg!! Precis sån hårfärg som jag varit inne på, men som jag inte riktigt visste hur jag skulle beskriva. Den är perfekt att börja med när jag nu ska bli lite mörkare, För jag känner, när jag ändå är såhär ljus så vill jag inte gå och bli jättemörk på en gång, för då är det så jobbigt att bli ljus igen om jag vill prova nått nytt, Så det är bättre att trappa upp mer och mer, och bli mörkare och mörkare. För jag menar, det finns så mkt snygga hårfärger och det är så många som jag skulle vilja prova :) Och vi börjar med den här hårfärgen ;)

 
Hon är ju så snygg hela hon!



Beslutsångest eller ångest, you name it!

Okej, jag vet verkligen inte vad jag ska göra med min tatuering som jag har bredvid skuldran! Tänkte ju göra en fjäder av den, men tänk om det inte heller blir bra?! Vill inte ha den helt kolsvart heller.. Så har en fundering på om jag skulle boka tid för att ta bort den med laser, men även det har ju sina risker. Dels så blir det rätt så dyrt och sen så finns det ingen garanti på att det kommer att gå helt bort heller, utan det kan finnas kvar skuggningar som inte går bort (och det vill man ju verkligen inte!) Ååååh, hjälp mig! Älskar tatueringar, men inte denna!! Sen så är det väldigt fint att vara helt tatueringsfri på övreryggen också, samtidigt som det är snyggt att ha tatuering där... Ååååh, vet inte vad jag ska göra! Snälla snälla ni, kan inte ni bestämma åt mig??? Snacka om i-lands problem, men grunnar på detta hela tiden!! 

Vad tror ni? Göra om till en fjäder med text, eller ta bort med laser?  Vill dock inte att den ska bli så mörk som denna:

 



Ikväll sticker jag och Natasha iväg på...






Årets nyårsklänning?

 
Fram och bak.
 

Black & White
 
Finns verkligen så sjukt snygga klänningar på nelly.com, hur ska man kunna välja?



Har bestämt mig för att bli mörk igen!

Nu har jag bestämt mig, nu ska jag bli mörkare i håret. Är så trött på att ha en sådan skarp utväxt hela tiden, tycker verkligen inte om det! Så tänkte faktiskt ringa till Lotta och boka en tid. Dock så vet jag inte vilken nyans jag vill ha, så har även bestämt att hon ska få göra precis vad hon vill med färgen. Jag litar på hennes omdöme!

 
Audrina Patridge, alltid lika snygg! Tycker jättemkt om hennes hårfärg på dessa bilder.
Men hon är även snygg i riktigt mörkbrunt också.
 
Miley Cyrus är även hon väldigt snygg i denna lite mer mustigt rödbruna hårfärgen.

Men vad jag kommer att ha för hårfärg härnäst, det tåls att se. Spännande!



Ångest, ångest, ångest, ångest, ångest, ångest..


Verkligen ingen skön känsla, jag hatar det!!!


 


Söndag 6/11 - Föreställning

På söndagen så var det dags för föreställning igen. Var dock inte det bästa vi presterat, men publiken gillade det iaf, och det är ju huvudsaken ;)



Lördag 5/11 - Gävle och maskerad

Jag och Kim vaknade runt kl 8.30 på lördagsmorgonen, och då var det bara att kliva upp och göra sig iordning för att åka till Gävle. Min lilla kusin Sofie fyllde 4 år, så skulle dit och fira henne lite. Gud hon börjar bli så stooooor!! :)
Vi klädde på oss, åt lite frukost och sen så satte jag, mamma och Kim oss i bilen och började köra mot Gävle (jag körde) ;) Väl på plats så fikade vi lite och Sofie öppnade vårat paket, hon fick ett zoo-lego som hon älskade!Lyckat köp med andra ord. Och även jag fick en försenad födelsedagspresent, vilket var en sodastreamer. Något glaaad jag blev :D Tack så mkt kära morbror, Ellie, mormor och morfar!! Jag älskar er!!

Dock så var vi tvugna åka hem rätt så tidigt, då mamma skulle jobba och jag skulle göra mig iordning för maskerad. Hade verkligen supertrevligt med många underbara människor!! Här kommer lite bilder ;)

Magnus, Malin och Louise

Emelie och jag

Malin och Anna som systrarna Fluff, hahaha så klockrena! ;)



Snyggaste systrarna eveeer ;)

Sandra och Jag. Hahaha, Sandra var också så jävla bra!! "Bonde söker sällskap" ;)

Anna och "girlsen" haha.

SNYGGINGAR!!

Anna och jag


Tack för en underbar kväll allihop!
Bilderna är tagna med Emelie Öhmans kamera, och några från Annas blogg :)



Fredag 4/11 - Myskväll med syster

Ursäkta att jag inte uppdaterat bloggen nått under helgen, men har haft rätt så fullt upp ;) Men gör en liten kort sammanfattning nu. Såhär såg min fredag ut:

Jobbade först på dagen, och det var fullt ös som vanligt! Sen efter jobbet så åkte jag ner på stan för att möta upp Kim (som var hemma från Gävle över helgen) för lite inhandling av varor till kvällens middag. Väl hemma så lagade vi iordning tacos, och mös sedan upp i soffan framför tv:n med varsitt glas vin och lite chips. Det blev en riktig systermyskväll.
 
Gamla kort på mig och Kim :) Flum flum..
JAG ÄLSKAR DIG KÄRA SYSTER!!



Dagens låt


http://www.youtube.com/watch?v=IgLcQmlN2Xg



Ner på stan och köpa maskeraddräkt :)

På lördag är det maskerad igen. Så nu ska jag alldeles strax bege mig mot stan, gå in på leksaksaffären och köpa mig en dräkt ;) Sen ikväll så ska jag hem till Ewe och mysa. Det var egentligen dans ikväll, men den är nog inställd då många i dansgruppen ska åka till Globen och kolla på Rihanna. Är inte ett dugg avundsjuk, nej nej! Ville också hemskt gärna åka (Jag ÄLSKAR ju henne!) men hade ingen att sitta med då alla redan köpt biljetter.  Sååå.. jag får stanna hemma. Men nästa gång Rihanna kommer till sverige, då jäklar SKA jag ÅKA!! ;)


Nej nu mot stan för att hitta den perfekta dräkten ;)





Nu är trailern här ;)

Här kan ni kolla på våran trailer för Hotelliggaren:


http://www.facebook.com/photo.php?v=10150356683674755




Träffa Louise för ett litet träningspass och mys.

Ska alldeles strax bege mig till Louise :) Vi hade först tänkt göra ett gympass nere i källaren och sen så får vi se vad vi hittar på. Kanske dricka lite kaffe och bara prata en massa tjejsnack. Myspys.





TRÄNINGSVÄRK!!

Har en jätte träningsvärk i armarna idag! Känner av i både biceps, triceps och bröst. Tror att detta kan bero på att jag körde på rätt så hårt igår, kände riktigt hur mina muskler blev alltmer trötta, tillslut så började de skaka. Men det var det värt, för idag så känner jag verkligen att det har tagit. Och att träna utan att få träningsvärk är ingenting för mig, då blir jag bara besviken. Vill känna att det har tagit.



Efter jobbet så kör vi igen, då ska jag träna med Louise :) Ska bli jättekul, då jag inte träffat henne på flera veckor! Men den här gången ska jag köra ben och core tänkte jag, så mina armar får hämta igen sig :)



Lite bilder från MASKERADEN i lördags :)



Emma, I'm gonna bite you...


Sandra och Linus.
Sandra var också utklädd till vampyr och hade en "blodpåse" hängandes på armen. Fick smaka detta och det smakade precis som energidryck, tänk vad folk kan hitta på. Tror att hon köpte denna på partykungen.se eller nått, men är inte helt säker.


Sjukt rolig kväll! Tack Johanna och Kenny för en utmärkt fest! 
Senare på kvällen gick vi till Kingen, och när vi kom in så var det BARA vi som var utklädda. Tror aldrig man har blivit så uttittad någonsin. Men som tur var så kom det fler som var utklädda senare, och tills sist så var hälften av alla på krogen maskerade. Detta måste göras om!

(Alla bilder är förresten tagna på Emmas kamera) :) 


  


RSS 2.0