Från jobbet och mot gymmet.

Ska nu åka från Grådö och sedan direkt ner på stan för ett gympass. Skriver mer ikväll ;)



BEAUTINESS



Världens bästa syster!

♥Jag måste bara tala om att jag har en syster som jag älskar sååå högt!! ♥
Igår så kom hon hem till mig och gav mig så fina födelsedagspresenter:

ett Laila Bagge-armband och en "Bad Hair Day"mössa (som kom väl till pass idag btw ;P) haha.
Tack Kim, jag älskar dig!


 


Fobier..

..ingenting att leka med. Tycker faktiskt att man ska ta till hänsyn för andras fobier. Vissa hatar spindlar, andra hajar etc etc. Och min fobi, ja det är clowner!! Får en sådan j*vla panik så fort jag hör ordet clown och ännu värre är det att se en!! Och ja, min fobi är inte att leka med. Jag får en sådan hemsk panik så jag inte vet vad jag gör. Har många gånger brutit ihop, fått panikångest, velat fly och t.o.m. börjat gråta och jag kan verkligen inte rå för det. Det är så jag ("min kropp") reagerar på min rädsla. Och det är verkligen inte kul! Så snälla ni, ta verkligen hänsyn till andras rädslor/fobier, för de kan vara så straka så att personen i fråga mår riktigt psykiskt dåligt, och det är väl inget som någon vill utsätta en annan person för, eller? Så är en person t.ex. rädd för spindlar, spring inte efter den personen med en spindel eller på nått annat vis försöka "skrämmas". För man vet aldrig hur hårt det kan ta på personen.  


Vi har nästan alla saker som vi är rädda för, och detta är inget fel. Så skämms inte för att berätta era rädslor för andra. Alla är vi människor och vi reagerar bara på våran instinkt (vilket kan se så olika ut). Jag kan t.ex. inte förklara vart min clownfobi kommer ifrån, men den finns där och jag gör mitt bästa för att ta itu med den.



BOKAT TID!! :D

Förresten, jag glömde tala om att jag var in till Stanley igår och pratade om min tatuering som jag vill tatuera över. Och han sa att det nog skulle gå att göra om den, dock så kan det bli lite mörkare, men det gör mig ingenting (är så trött på min tatuerng!) Så det är bestämt, den 21 november går jag in till Stanley och så skissar vi lite. Och sen äntligen ska jag få min efterlängtade fjäder!! Yaaaaay!! :D Sen så tror jag även att jag ska göra en text till, men det beror på om det blir snyggt ella inte, det tåls att se ;)

Nu vill jag bara att det ska bli den 21 november :D



Ikväll blir det Rockabilly.

Direkt efter jobbet så kommer Carina och hämtar mig, och därefter beger vi oss till Säter för lite Rockabilly. Inte för att jag egemtligen är någon rockabillybrud, men jag tycker att det kan vara kul att åka på sådana här tillställningar ibland. Sen så gör ju sällskapet det helt suveränt också :) Känner på mig att detta kommer att bli en kanon kväll ;)

Måste då säga att dessa "rockabillyskor" var riktigt snygga!



Genrep inför premiär!

Hej alla glada, nu ska jag alldeles strax bege mig från jobbet och mot teatern. Vi ska köra genrep inför lite publik och sen på lördag så kör det igång på riktigt, för då är det premiäääääääääär!! ;) Tagga!! Det kommer att bli så bra ;) Köp biljetter gott folk, det är inte försent än!

Ja och innan det ska jag träffa bästa Jennifer en sväng också. Vi ska bland annat gå till tatueraren, ska fråga om det skulle kunna vara möjligt att tatuera över min gamla bredvid skuldran, och sen kanske t.o.m boka en tid, vem vet?? ;)


SnyggJennifer som brunett ;)

Love you!



Dagens bild!


hahaha, sööööööööööööööt!



Sugen att fixa till ena tatueringen

Nu är det såhär, att jag fortfarande är sugen på att göra någonting åt min ena tatuering (den som sitter bredvid skuldran) och har därför bestämt mig för att gå in till Stanley idag och prata lite med honom. Ska fråga om det möjligtvis går att tatuera över den. Funderar på att göra en fjäder eller två liljor. Men det väger mer åt fjäder. Här kommer lite inspiration!


Så snyggt!

Kanske göra en fjäder och sen skriva en tillhörande text såhär? Grymt snyggt!

Har alltid varit helt kääär i tatueringar på svalor, så funderar faktiskt på att göra en. Men det får bli vid ett annat tillfälle. ;)

Här kommer det en bild på två liljor också, men kommer isf låta honom göra en egen design ;)



Fusion med Arla?

Ska på ett informationsmöte om ca 20 minuter, där vi ska få reda på om det blir en fusion med Arla eller inte.
 


Spännande!



Fin födelsedag!

Hade en jättefin födelsedag igår. Först så var jag på jobbet fram till kl 14.30 och sen åkte jag hem och städade lite lätt innan alla skulle komma (var inte så mkt, så det gick väldigt snabbt). Sen, när alla var på plats, så började vi med att äta smörgåstårta (smörgåstårta med skagen är mummmmms!) och sen öppna jag alla fina presenter medans vi fika. Tårtan var också faktiskt väldigt god, t.o.m. jag som annars inte tycker om tårta älskade den skarpt! Mamma kan det där med att veta vad jag tycker om och inte ;) hihi. En mycket trevlig dag, med massa fina gratulationer! Det kunde inte ha varit bättre :) Tack alla er som gjorde denna dag underbar, puss på er!



Megan Fox - gått ner i vikt av fel anledning?

Måste säga att Megan Fox är en otroligt vacker kvinna. Men har på senaste tiden rasat i vikt. Det pratas om att hon bantat ner sig för ett jobb som underklädesmodell för Armani, och här är en riktig chockbild! På den nedersta bilden ser man en utmärglad Megan, och om man kollar riktigt noga så ser man revbenen på henne. Men det man även ser är att hon har mycket muskler, så frågan är har hon medvetet bantat ner sig eller har hon gått ner i vikt av naturliga orsaker? Jag hoppas verkligen att det är nummer två, för jag tycker att det är hemskt hur kroppsidealet är idag. Jag menar alla är fina som dem är, det är en annan sak om man bestämmer sig för att gå i vikt för att man annars riskerar att bli sjuk pga sin vikt. Men annars tycker jag att man ska träna och äta så att kroppen mår bra. Inte av någon annan orsak. För även då går man ner i vikt, och man mår bra och blir mycket piggare.




Vad anser ni? Är Megan för smal??



20 år idag!!! :D


Då var man inte tonåring längre ;)



Så får du läppstiftet att sitta längre.

Har undersökt lite grann hur man lättare kan få sitt läppstift att sitta kvar utan att det rinner ut och hamnar på kläder och annat. Och faktiskt så verkar det bästa vara att man använder en läppenna före innan du applicerar på läppstiftet. 

 
1 Måla dina läppkonturer med en läppenna i samma nyans som läppstiftet.
(i dagens läge finns det även genomskinliga läppennor som håller läppstiften på plats. Detta kan kanske vara ett mer ekonomiskt alternativ om man har flera läppstift med olika färger).
 
2 Ta sedan ett transparant löspuder och pudra över hela konturen.
 
3 Måla på läppstiftet med en pensel (då du inte lika lätt hamnar utanför konturen) och glöm inte att måla
ända ut (och gapa sedan lite lätt så att du får till det i mungiporna)
 
4 Sen biter vi av överflödet på ett papper.

5 Pudra sedan över hela läpparna.

6 Avsluta med att måla på en sista gång.





 


Vilken färg ska jag ha?

Snälla hjälp mig! Jag kan inte bestämma vad jag vill ha för hårfärg. Skulle vilja bli mörk igen eller kanske färga det rödbrunt? Men skulle även vilja fortsätta vara blond, men vilken nyans skulle jag ha då? Åh vad svårt det ska va!

  
Askblont?

 
Gyllenblont?

 
Ljusbrunt?

  
 
Mörkrött/rödbrunt?

 

Mörkbrunt?

Snälla ni, kommentera vad ni tycker. Jag behöver den hjälp jag kan få!




Saknar mitt bruna hår lite grann.


Måste säga att jag saknar att vara brunett lite grann. Men känner att när jag nu äntligen har blivit blond, så kommer jag hålla det såhär ett tag. Iaf fram till nyår tror jag..



Sista dagen som 19-åring.

Idag är sista dagen som tonåring, och imorgon är jag 20 år! :)


Morgondagen kommer se ut som följande: först jobb och sen bjuda vänner och släkt på smörgåstårta :)



Bloggpaus över helgen.

Hej alla glada! Som ni kanske har märkt så har jag inte bloggat nått över helgen, men har varken haft tid eller ork. Men tänkte därför göra en liten kort sammanfattning om min helg.

Fredag: Var rätt så lugn. Det var min första riktigt lediga dag på 2 veckor. Inge jobb och ingen teater. Utan kag spenderade förmiddagen med Jennifer. Lunch, tjejsnack och shopping stod på schemat ;) Jag hittade mkt fint, och kom hem med ett par jeans, två tröjor och en jättemysig mössa (bilder kommer typ imorgon eller nått).
Klockan började sen närma sig 16 och Jennifers mamma var på väg för att hämta henne. Så då tog jag en sväng till Markusskolan (mitt gamla jobb) och hälsade på. Det var verkligen kul att träffa alla barnen igen. Har saknat dem och personalen faktiskt. Stannade ungefär 20 minuter och begav mig sedan tillbaka till stan. Då ringde Ewe. Och hon sa att hon hade sett mig gått förbi pizzeria Torget, och fråga om jag inte ville komma och hålla dem sällskap. Kvällen spenderades sedan med Ewe, och efter ett tag så kom hennes mamma och hälsade på. Det blev tjejsnack, mys och filmtittande. En riktigt trevlig fredag måste jag säga!

 
Umgåtts med dessa snyggingar i fredags, Jennifer å Evelina. Puss på er:*

Lördag: Klockan 11 på lördags morgonen begav jag mig till teatern för träning. Vi körde först genom första akten med stopp för regi, och sen körde vi ett genomdrag av hela pjäsen. Gick faktisk väldigt bra. Och sen på kvällen satte många av oss i Maggans och Peters husvagn och hade lite mys. Dock så blev klockan 5:20 på natten innan jag väl la mig. Inte det smartase kanske eftersom jag skulle vara på teatern kl 10.30 imorse.

Idag (Söndag): Har även spenderat denna dag på teatern, dock så spelade vi akt 2 med regi och sedan ett genomdrag denna gång. Även idag kändes det bra. Måste då säga att jag, efter den här helgen, inte är nå speciellt nervös inför premiären. Jag känner mig lugn.



Dags för teater

Sitter just nu och slänger i mig en morot, är hungrig! Men har inte tid att laga till något heller, för ska ta bussen ner till teatern alldeles strax. Så vet inte alls vad jag ska äta :( Aja.. nu lär jag sätta lite fart och göra mig iordning. Får se när jag kommer hem ikväll. Igår kom jag inte hem förrän kl 22.30 från teatern. Får hoppas att det blir lite tidigare den här gången ;)


Denna bild togs i sommras när vi spelade Trolltider i Säterdalen:) Det är jag längst till höger.



Ingen bra start på dagen...

Idag vet jag inte riktigt vart min energi har tagit vägen, känner mig bara trött och hängig. Detta är inte min dag! Det började med att jag höll på att försova mig imorse. Sen så hittade jag inte mitt busskort, vilket höll på att resultera till att jag var nära på att inte kunna ta mig till jobbet. Tur att busschauffören var snäll och lät mig åka med ändå, men ack så pinsamt det var! Väl på jobbet så har det bara krånglat en massa.. Sen att jag är döhungrig gör inte saken bättre. Nej jag hoppas verkligen att resten av dagen artar sig. Tur att jag är ledig imorgon. Jag får ta å vila upp mig då.



Mot stan...

Nu från jobbet mot stan. Inhandling av viktiga grejer samt mat, och sen till teatern för lite träning...
Får se om jag orkar skriva sen när jag kommer hem, men det är osäkert. Vet inte vilken tid jag kommer hem än.



"Boeing Boeing" med Nanne Grönwall

Okej, jag verkligen älskar Nanne Grönwall. Hon är en av de bästa svenska artisterna jag vet! Och nu så har jag och mamma bestämt oss för att vi ska köpa biljetter till teatern "Boeing Boeing" som kommer till Avesta den 22 November :D Där bl.a. Nanne Grönwall medverkar. Denna teater är en smäll-i-dörrarna fars (som även Hotelliggaren är) vilket är min favorit genre när det gäller teatrar, så det blir två flugor i en smäll ;)





Bad Hair Day

Gud vad jag älskar när man vaknar och håret står åt alla håll.. NOT haha. Aja, det är inte så mkt att göra åt. Men det är inte så kul när man känner att håret blir alldeles statiskt, och vägrar lägga sig. Funderar faktiskt starkt att beställa en sån där Bad Hair Day-mössa, tkr att de är så grymt snygga och passar perfekt till sådana här dagar ;) haha.


Men vad ska man ha för färg?



Alltså vad finns det för idioter egentligen?!!



Läs mer på: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13795222.ab



Läs mer på: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13699923.ab




Beslutsångest...

Alltså jag har sån beslutsångest vad beträffar alla Halloweenfester som alla bestämt sig för att ha.. Tror att jag iaf ska gå på två av dem, men frågan är vad ska man klä ut sig till? Jag står och väljer mellan flera alternativ, och helst så skulle man vilja ha en utklädnad per fest. Men det funkar varken tidsmässigt eller prismässigt! Så nu måste jag välja en grej. Men frågan är, vad är det som är mest prisvärt? Och vad är det som är roligast?





 


Tjocka ögonbryn.

Har alltid tyckt att det varit snyggt med tjocka välmodellerade ögonbryn, och skulle själv vilja fixa formen på mina litegrann. För jag tycker alltid att mitt högra ögonbryn blir lite smalare än det andra och får inte alls till samma form. Jag vet inte vad jag gör för fel heller, tror nästan att jag har mer strån på  det ena ögonbrynet än på det andra. Så jag får alltid fylla i det högra lite extra så det blir lika fylligt som det vänstra. Fast att jag skulle ha mer strån på det högra är ju inget som jag direkt bevisa. Har ni några tips? Vill ju inte vänta ett bra tag innan jag nopprar dem heller, för då känner jag mig så ofräsch på nått vis. Åååh, vad patetisk man är egentligen! Vad spelar det egentligen för roll? Men jag skulle jättegärna vilja ha hjälp med detta :)



Det skär i mitt hjärta! :'(

Usch det skär verkligen i mitt hjärta när jag ser djur som far illa, värst är det med hundar! Skulle kunna ta hem alla hemlösa hundar om jag bara kunde. Det är då verkligen tur att det finns organistrationer och föreningar som verkligen bryr sig och tar hand om världens gatuhundar. Funderar starkt på att stödja en sådan förening. Typ lämna ett litet bidrag varje månad eller skänka en liten större slant på en gång. Var in på denna hemsida och kollade lite  http://www.dogrescue.se/ 


Kolla bara på denna lilla valp som ligger bland sopporna, skulle hur lätt som helst bara kunna plocka upp honom och ta med honom hem! Vad har han gjort för fel för att förtjäna detta??! Jag förstår inte!! Usch, mår verkligen psykiskt dåligt att se sånt här. Hur kan man bara låta bli att ta hand om en sån här liten krake?! 

 

Världen är tamefan inte rättvis!!

 
Men det förekommer då riktiga kämpar som överlevt svåra fall och som nu lever ett fint och värdefullt liv hos nya familjer. Alla djurs rätt!


Alla har rätt till en familj som älskar en!

Stödj någon förening du med!! Tillsammans kan vi skapa fantastiska liv åt djur som farit illa!
Och med detta säger jag på återseende.









Första gången framför ett helt filmteam - Söndag.

Hann inte skriva nått på bloggen igår. Var på teatern hela dagen, och sen på kvällen så hade jag ingen ork i kroppen heller. Det var verkligen fullt ös, ja förutom när man satt och vänta på sin tur vill säga. Vi hade ett filmteam där igår som skulle spela in en massa scener till en trailer. En riktig upplevelse var det måste jag säga. Det var verkligen annat mot att vara på teaterscenen. Nu helt plötsligt så var det ett helt team framför en som filma varenda liten rörelse, och gjorde omtagningar osv. Häftig känsla var det! Men var hela tiden så rädd att jag skulle stöta i deras mikrofon eller liknande. Men bra vart det ;)



Ont i halsen!!

Usch jag har så fruktansvärt ont i halsen, har haft det både igår och idag. Inte blir det bättre heller! Upptäckte igår att jag hade ett par vita prickar i halsen och sen att jag var röd och hade svulna halsmandlar. Alla trodde att jag åkt på halsfluss, men på testerna som mamma hjälpte mig att ta visade att det som tur var bara var ett vanligt halsont. Tur i oturen kan man säga. Jag har inte tid att vara sjukskriven nå mer. Men eftersom det inte var halsfluss (som är jättesmittsamt) så kan jag iaf jobba på, dock med en halsduk virad runt min hals och sen dricka en massa massa te. Så får vi hoppas att det snart går över. Vi har ju premiär nästa helg!! Fattar inte, jag som nästan aldrig blir sjuk, blir jämt det precis innan föreställningar. Just my luck!



Teatern nästa!

Har just blivit klar med dagens arbetssysslor och sitter nu å väntar på att mamma ska komma och hämta mig. Sen vidare till teatern för lite träning. Gud det är snart premiär!! Hjälp.. Känns som att vi har jättemkt kvar innan det är klart, men så är det alltid. Sen slår det bara till och så står vi där på scenen och allt funkar skitbra! Hoppas att alla ni har köpt biljetter ;) tihihi. Det kommer att bli en höjdare!


Här har ni våran affisch. Håll utkik efter den ;)





Min fredagskväll!

Eftersom jag inte bloggade nånting igår så tänkte jag ge en update. Igår så hade jag verkligen ingen ork att blogga, var helt slut! Först så hade det varit helt kaos på jobbet (en typisk fredag på jobbet) och ingenting stämde, så var här på jobbet i ungefär 10 timmar. Övertid igen. Aja, tillslut så var jag iaf klar och fick åka hem. Men visste då inte riktigt hur jag skulle ta mig hem, eftersom det blivit så sent så att bussarna slutat gå. Men det är tur att man har snälla människor omkring sig som ställer upp å hämtar en när det är kris. Ett stort tack till er! Sen så blev det att köpa godis från Pickaboo. Brukar aldrig vara sugen på godis, men nu behövde jag verkligen socker och det snabbt! Sen så begav jag mig hem och sjönk ner i körkortsboken. Nu blir det att allvarligt ta tag i det där med körkortet igen. Jag är ju så nära! Så ska bara färska upp minnet när det gäller teorin och sen blir det att boka uppkörning! Here we go ;)

       

Sen efter pluggningen så somnade jag på sängen. Var så sjukt trött!



Hem och montera..

Nu ska jag alldeles strax börja bege mig hemåt. Ska försöka kika och se om jag lyckas koppla in TV:n hade jag tänkt. Sen dammsuga lite kanske? Ska vara lite duktig, för då kan jag lägga upp benen i soffan en stund med gott samvete, sen ikväll är det dans! Jippie :D  Missade dansen igår eftersom jag var tvungen att vara på teatern hela kvällen. Men kan inte vara med ändå eftersom jag har varit sjuk och fortfarande inte är helt frisk. Så måste ta det lugnt. Tråkigt, men that's life sometimes. Det är bara att acceptera. Får satsa på nästa vecka istället ;)





Dessa bilder togs innan vi skulle uppträda på stora scenen under Avesta festivalen! :)


Naglar

Måste då säga att jag älskar nagelförlängning! Mycket beror nog på att jag aldrig får ut mina egna naglar bara för att de är så svaga, och då menar jag ALDRIG. Och jag tycker verkligen att det är så snyggt med långa välvårdade naglar. Så nu har jag och min kompis Natasha (som är utbildad nagelspeciallist) bestämt att det är dags att göra naglar igen, så nästa fredag ska jag hem till henna å få fina naglar igen, YAAAY!! Hon är så otroligt duktig, och man märker att hon verkligen tycker att det är roligt, och vi gör nya designer varje gång. Visst, det är jättefint med vanlig fräsch fransk manikyr också, men dels så tycker jag att det är kul med lite annorlunda och så vill jag även att Natasha ska ha chansen att utvecklas och att prova på lite nytt. Hon gör verkligen ett superjobb!
Här kommer lite bilder på två designer som jag haft tidigare:

 
Rosaglittriga tippar och blommor som Natasha har ritat själv på naglarna, superfint! :)

Sen så har jag även haft ljusblåglittriga tippar, och fransk manikyr med ett par apelsiner på ringfingrarna.
Men tyvärr så har jag ingen blid på dessa... Men de var också jättefina!!

Vill ni också kanske fixa era naglar? Skriv så kan jag prata med Natasha ;)




Nu är det bara att hålla tummarna..

Ville bara tala om för er som vet, att jag lämnade in mitt CV till en arbetsgivare igår. Vissa av er vet säkert vad jag pratar om och andra inte. Men jag tänker inte berätta vilken arbetsgivare det är förrän jag fått besked, vilket jag hoppas på att jag får snart. Men just nu, så är det bara att hålla tummarna!




Tidig födelsedagspresent!

Jag tror att jag faktiskt har världens bästa mamma!! Igår efter jobbet så möttes vi upp på stan och gick för att kolla på min födelsedagspresent, vilket var en TV. Har tidigare haft en gammal skrutt som jag ärvt efter min gammelmormor, för jag har egentligen inte haft ett sånt stort behov av en mer "mordern" TV, för vi har ju den inne i vardagsrummet. Men såklart så har jag velat haft en egen plattTV också, som jag kan ta med mig när jag väl flyttar o.s.v, vilket jag nu har! Sen så köpte jag även en mindre DVD-spelare, men den sa jag att jag kunde betala för mig själv. Nån måtta får det väl ändå vara :) Ååå, ska bli så skönt att inte behöva springa in i vardagsrummet varje gång man vill se på TV, och nu kan både jag och mamma se på det båda vill ;) Tack så hemskt mkt mamma, jag älskar dig! Du är bääääst <3



Auch...!

Alltså aj, har brännt mig på handen! Det kom nämligen in en Holländsk chaufför idag som skulle vänta på att han skulle få lossa, och under tiden han fick vänta så tänkte jag vara en snäll "värd" (eller vad man ska kalla det) och bjuda honom på lite kaffe. Det var bara det att själva "hållaren" som kaffemuggarna står på inte var tillräckligt utfälld, så kaffet höll på att rinna ut över hela golvet. Och såklart, så dum som jag är, så tog jag tag i muggen för att rätta till det och fick då det svinheta (ursäkta uttrycket) kaffet över hela handen. Och det svider som sjutton!!! Vet inte vad jag ska göra heller. Har testat att kyla ner det i kallt vatten, men det hjälper bara en kort stund, sen är svedan tillbaka igen... Funderar över om jag kanske ska gå in på Apoteket och köpa en kylgel eller liknande. Tur att man har en mamma som är sjuksköterska, får rådfråga med henne.



Har ni några tips? Skriv gärna.



GO GIRLS!!

Måste bara slänga upp en hejabild på Anna och Karin som idag är i Österrike och ska tävla i VM! Önskar att jag kunde vara där och heja på er tjejer, ni finns i mina taknar ständigt. Ni är så grymt jäkla grymma ska ni veta, så kör hårt och visa resten utav världen vad ni kan! Ni är bääääst!!









Däckad med magont!

Usch, var tvungen att åka hem från jobbet idag. Tror att jag åkt på magsjuka eller matförgiftning. INGE KUL! Så har inprincip legat nerdäckad i soffan hela dagen, varvat med allt spring till toan, men det är bara att hoppas att det snart går över. Nej, nu ska jag kurera ner mig igen och kolla på Vampire Diaries. Hoppas ni har det bra! Kram på er.



Drömmar..

Tycker att det är fruktansvärt jobbigt att vakna upp och upptäcka att det man drömt bara var en dröm. Förstår ni vad jag menar? Detta hände iaf mig inatt, och såklart drömde jag något som jag trodde att jag lagt bakom mig. Men eftersom jag nu sitter och bara tänker på detta så har jag uppenbarligen inte kommit över det. Åh, det är väldigt jobbigt. Hade bara önskat att drömmen var sann!



VÄSTERÅS

Sitter just nu och dricker te med Anna. Vi ska alldeles strax bege oss mot ICA för lite inhandling av frukt och andra gottigheter. Filmkväll och tjejmys står på schemat. Det gillas! :D Men först så tänkte jag uppdatera er lite om gårdagen. Men ni får ursäkta om det inte är allt för detaljrikt det jag skriver, men känner att det står helt still i huvudet och jag vet inte vart jag ska börja. Hände så otroligt mkt igår, men här kommer en liten kort sammanfattning iaf:

Först när anlände till västerås så åkte vi hem till Anna och åt lite lunch, för att sedan bege oss ner på stan för att möta upp Patricia, som jag inte träffat på evigheter. Var så otroligt kul att träffa henne, kände hur tårarna började komma när jag kramade om henne! Har saknat henne jättemycket, men hon trivs nere i Nyköping vilket är otroligt skönt och det gör det så mkt lättare att vara ifrån henne då.

Sen på kvällen så kom även Emelie Öhman hit till västerås, och det blev då utgång på Pluto. Hade verkligen superkul! Vi dansade inprincip nästan hela tiden, och det var ett riktigt drag måste jág säga:D.
Här kommer lite bilder:


Anna och Emelie - älskar verkligen mina tjejer!



HAHAHAHAAH, nej vad säger du Anna? Vi bjuder på det här ;)


Sen när vi kom hem från krogen så satt vi oss och drack lite te å prata massa tjejsnack :) 
Sen helt plötsligt så säger Anna från ingenstans; -Ååååh vad gott det skulle vara med pannkaka, ska vi göra pannkaka? Hahaha, så det slutade med att vi ställde oss och grädda pannkaka kl 4 på morgonen ;D


 


Klippning idag, yaaaay!

Idag efter jobbet så ska jag äntligen åka ocn klippa mig, läääängtar! Det ska bli så skönt att bli av med allt det slitna, och så ska jag få fixa till färgen.. Det kommer att bli nice ;)



Blont hår med stora lockar, grymt fint!



Skulle vilja försöka få till sådana här lockar på lördag, då det förmodligen blir utgång i Västerås!



Bara för att jag älskar min hund!

Jag måste ha världens goaste hund. Ville bara ligga kvar i sängen och gosa med honom imorse.
 


Först kommer det lite vinterbilder, och sen....

  

... sommarbilder!



På den här sista bilden så ser man att vi hade rakat honom inför sommaren, allt för att det inte skulle bli så varmt för honom. Och jag måste då säga att han blev mycket piggare. Tror att vi ska raka honom till nästa sommar också.



Inga örhängen, det blev...

Som jag tidigare skrev idag så ville jag köpa de där örhängerna i kollektionen Rock by Sweden. Så jag var in till Smycka och kollade, men de var slut :( buhu! Men de sa att de skulle ta hem dem åt mig, så jag gav dem mitt namn och telefonnr. så skulle de höra av sig när de fått hem dem.

Men det blev detta armband idag isället, som jag också haft span på ;) Skitsnyggt!





Hemma och ska snart göra kväll..

.. Men först så ska jag skriva lite och ge en liten uppdatering, eftersom jag inte bloggade nått i helgen. Som ni säkert läste i fredags så jobbade jag 11 ½ timme den dagen, då det uppstod en massa krångel i datasystemet o.s.v. Jag var helt död när mamma kom och hämta mig (hon är guld värd!) Så vi tog det bara lugnt på kvällen, beställde pizza och kollade på filmen Brudens bäste man. Mycket bra film måste jag säga!

Sen efter filmen så slocknade jag rätt så snabbt. Tror att klockan bara var runt 21:00 när jag la mig i sängen. Men måste då säga att det var väl behövligt, speciellt eftersom lördagen också skulle bli rätt så intensiv..

På lördagen åkte jag till jobbet kl 8:15 (lite sovmorgon iaf) och det rullade faktiskt på väldigt bra. Inte alls lika stressigt som på fredagen. Lördagarna brukar faktiskt vara väldigt lugna, och tur är väl det! Tror inte att jag skulle klara av att ha två intensiva dagar efter varandra. Och det fick jag bevisat! Visst på Milko var det lugnt, men jag hade även tagit på mig ett pass på resturangen. Och där var det fullt ös kan jag lova...! Började jobba kl 16, 17:00 kom de första kunderna och sen var det smockat med folk hela kvällen enda fram till kl 23. Riktigt tufft arbetspass måste jag säga! Men det gick relativt bra ändå tyckte jag. Men jag var ännu mer slut efter det.

Sen efter det lugnat ner sig så hörde Emelie Loquist av sig, och undrade om hon skulle hämta upp mig och att vi sedan skulle åka ner på stan och kolla på folk. Vilket vi sen gjorde. Men vi åkte hem innan krogarna stängde, vi var rätt så trötta båda två..... Men det var ett trevligt sätt att få varva ner på.

Sen söndagen (min enda lediga dag på 11 dagar) tillbringade jag med att jobba på teatern. Jag vill lova, att igår på jobbet så var jag inte den piggaste! Men två dagar kvar, sen så får jag helg och då ska jag bara vila upp mig. Inge jobb, utan ska till västerås och bara umgås med underbara människor och leva livet. Längtar!





Snaart..

.. Hem till Avesta, ner på stan på möte och sen så ska jag träffa Ewe en sväng :) Myyyyyys!



Obs! Som man kan se på min hårfärg så är detta en gammal bild på oss, tror den är tagen i januari någon gång.



Laila Bagge "Rock by Sweden"

Har för tillfället en liten micropaus i allt jobb, då jag väntar på att alla ordrar ska komma in. Innan dess, har jag inte så mkt att göra.. Sitter därför just nu och funderar lite över om jag ska köpa ett par örhängen som jag länge velat ha! Dessa örhängen är en av många snygga smycken i Laila Bagges kollektion Rock by Sweden.


Här har ni dem. Tycker verkligen att de är skitsnygga!
Har dessa örhängen sen förrut :

 
Tyckte tidigare att Laila Bagges kollektion var lite "för mycket" (missförstå mig rätt). Men tyckte att de var för stora och för mycket "bling bling". Vilket jag kan tycka att vissa smycken är fortfarande, men har även hittat mycket som faller mig i smaken, bl.a. dessa tre örhängen. Ja detta tåls att tänka på..

Nu, back to business!



Inte hunnit blogga

Vet att jag inte har skrivit nått på bloggen de senaste dagarna, men jag har varken haft ork eller tid till det. Har egentligen ingen tid nu heller, men jag lovar när jag kommer hem ikväll så ska jag sätta mig ner och skriva en lååång uppdatering om vad som hänt de senaste dagarna. Så vi hörs. Ha det bra så länge!





RSS 2.0