Vilken dag! Pussst och stööön....

Shit vilken hektisk dag det har varit på jobbet! Blev två timmar sen med alla bokningar bara för att det var nå fel på dataprogrammet, plus att allt annat också krångla. Men nu efter 11 timmar så är jag äntligen klar, och sitter å väntar på att mamma ska hämta mig. Ikväll blir det bara till å slappa! Vi ska beställa pizza och bara mysa ner oss i soffan. Nice som fan ska det bli efter en sån här dag! Nej, nu lär jag gå och stämpla ut, för mami är nog här vilken minut som helst. Kommer nog inte skriva nå mer ikväll, ska bara vara... Ha en trevlig kväll! NU ÄR DET FREDAGSMYYYYYYS!



Bjuder på denna bild, haha! Puss på'er!


The Hills och en kopp te!

Sätter på nått avsnitt av The Hills och myser ner mig i soffan med en kopp te,
då ska jag nog vara på bra humör igen!



LOVE IT!!



MISSNÖJD? Jag?!! Neeeeej, tror du?!!!!

KLAART JAG ÄÄÄÄÄÄÄR!!!!

Fyfan, har suttit i 2 och en halv timme och väntat att jag äntligen skulle få göra den efterlängtande tatueringen! Och så kommer jag hem utan den, eftersom tatueraren inte var klar med Emelie som kom kl 12! 6 timmar tog det för honom att bli klar med hennes tatuering! Neeeej, är så missnöjd...!! Finner inga ord. Fick inte ny tid förrän om två veckor!! Nej det var dålig stil att inte ens höra av sig när han såg att han inte var klar på långa vägar när min tid började närma sig tycker jag! Kunde vara med min hund så han slapp vara ensam istället för att slösa bort nästan 3 timmar på att bara sitta på en stol och vänta på nått om inte ens skulle hinna bli av idag!!!

Är inte så glad just nu!



Idag blir det! Wiiiiiiieeee...



Ja, idag efter jobbet blir det att sätta sig under nålen för fjärde gången.
Som jag har längtat!! Kommer upp en bild med resultat sen ;)



Informationsmöte..

Nyss kommit tillbaka från ett informationsmöte om fusionen med Arla. Inget nytt blev sagt, Big surprise! Bara samma gamla vanliga info. Har allvarligt talat slutat bry mig. Orkar inte ödsla energi på detta nå mer.

 vs.





Jag vill ha!

Skulle verkligen vilja ha en nu! :)





Nystart på gymmet.

Vet inte hur många gånger jag har sagt till mig själv att jag ska börja träna mer och äta nyttigt iaf 6 av 7 dagar i veckan. Visst jag dansar 2 dagar i veckan, och jag äter någorlunda bra. Men måste ta tag att gå till gymmet oftare, jag menar jag betalar ju ändå 300 spänn i månaden för det där kortet. Och att inte utnyttja det mer då känns som att kasta pengarna i sjön. Men det är ju så tråkigt att åka ner och träna själv! Förut så gymmade jag och Ewe ihop, men vi jobbar ju båda två väldigt mycket, och det krockar alltid. När jag kan gymma så kan inte hon och viseversa. Så nej, ska det bli nått gjort så får jag börja ta cykeln ner på stan och gymma själv. Det är ju bara jag som stoppar mig själv, ingen annan. Så, shame on me!

Har ju även köpt 12-gångskort på badhuset, vilket jag verkligen gick inför. Men nu, eftersom jag ska sätta mig under nålen igen imorgon så kommer det ju inte heller gå på några veckor. Aja, nån ordning ska det väl bli på torpet tillslut iaf ;) hahaha. Jag var ju så duktig att träna förut, så jag fattar inte varför det går så trögt att börja just denna gång.



Blir dans ikväll iaf :)



Dagens låt..

Nicole Scherzinger - Don't hold your breath



Väldigt bra låt, och hon är så grymt snygg i denna video!
Denna låt får börja dagen ;)



Snart hem...

Nu är det typ bara en kvart tills jag får gå hem för dagen. Har inget kvar att göra, och att man då måste sitta kvar å vänta på bussen känns ju sådär. Men men, vad gör man? En kvart brukar ju gå rätt så fort ändå.
Sen blir det direkt hem. Skulle egntligen iväg och klippa mig, men Lotta mådde lite dåligt idag. Stackarn! Hoppas att hon mår bättre snart. Så vi bestämde att jag ska till henne imorgon kl 17:30 istället. På ett vis så känns det ändå skönt, för jag är så fruktansvärt trött idag, så ska ta tillfället i akt och bara slappa hemma. Det blir till att se ett eller två avsnitt av The Hills. Jag verkligen älskar den serien!

Sen så ska jag nog även prova min nya lock-/plattång som jag köpte igår. Det blev en sån här! ;)

 

Hoppas att den är bra! :)
Skriver mer sen.



Försov mig!

Åååh, jag försov mig imorse! Det förstör verkligen en hel dag, är helt slut. Fattar inte varför klockan inte ringde, jag hatar när det händer. Aja, det är bara att bita ihop. Får pimpla i mig kaffe så jag vaknar till ;)





Drar ner på stan..

Nej nu drar ska jag snart ta bussen ner på stan och träffa denna underbaring ;)
Sen ikväll blir det att vara på teatern. Men skriver sen när jag kommer hem. Ciao!





For f*ck sake, just tell me what it is. Because I don't fuckin understand your problem!



Sitter och längtar tills imorgon..

Åååh, sitter och drar mig genom håret medans jag jobbar. Jag verkligen längtar tills imorgon då jag äntligen ska klippa mig och få bort allt det slitna. Ska även fixa färgen. Visst enligt kalendern så var det inte så jättelänge sen jag var hos frisören sist, men mina toppar berättar en helt annan historia. Det blev faktiskt riktigt risigt efter resan till Mallorca. Tror att det berodde mycket på all denna sol och klor-/saltvatten som mitt hår blev utsatt för! Men imorgon så ska det bli en förnyelse ;)

Lägger upp några bilder på min inspirationskälla, Lauren Conrad! Hon är verkligen en så kallad naturlig skönhet, och jag ÄLSKAR hennes hår!! Hon är alltid så snygg.


   



Love her hair!




I still think about you sometimes, and I have to admit that I miss you!








Måndag

Jaha då var det måndag igen. Fattar inte hur helgerna kan gå så fort förbi! Så nu sitter man här på jobbet igen och ska just till att börja med dagens arbete. Men tänkte att jag skulle slänga upp ett litet inlägg här först. Har inte kommit mig för att skriva nått igår, var så otroligt sliten efter i lördags! Men jag förtjäna nog det, haha. Riktigt roligt hade vi iaf på tjejkvällen. Men kan berätta lite mer om det senare ;) Nu måste jag försöka få rätsida på det här innan alla chaufförer kommer. Ha det bra så länge! :)





Tjejkväll står på schemat

Just nu så sitter jag hemma hos syster, som är hemma över helgen, och har precis gjort mig i ordning för kvällen. Tjejkväll med trerätters-middag står på schemat! Ska verkligen bli jättetrevligt. Alla ska klä upp sig riktigt tjejigt. Vad som menas med det är att inga byxor eller liknande är tillåtet, bara kjol eller klänning är godkänt! Hahaha, kul med lite teman ibland. Har sett fram emot detta i flera veckors tid nu. Så nu sitter jag här, i min klänning (som jag köpte idag för denna kväll btw) och dricker en Briska. Ska snart gå ut till Kim igen och kolla hur långt hon har kommit. Har inte sett hennes klänning än heller, så det ska bli spännande :)

Jaha, vad mer? Jo igår så jobbade jag som sagt två timmar på resturangen. Skulle tydligen lära upp en ny tjej, vilket är lite ironiskt eftersom jag bara har jobbat där tre gånger. Var lite nervöst i början, eftersom jag själv fortfarande är nybörjare när det gäller servering. Men tydligen så måste jag ju ha skött mig bra, eftersom chefen tyckte att jag var kapabel att lära upp nån som är helt ny. Bra gick det iaf!
Sen åkte jag som sagt och fira min ena kusin som fyllt år. Och så fick jag träffa hennes två underbara döttrar, som är så otroligt goa! En riktigt trevlig kväll var det måste jag säga.

Nej, nu ska jag gå och kolla hur det går för donnan där ute. Trevlig kväll på er! ;)


 


Städning på schemat!

Åååh vad skönt det är att vara tredagars ledig! Känner att jag behövde det.. Det tar då verkligen på en att bara flänga runt hela tiden, det är då inte ofta man bara är hemma och vilar längre. Men vilan varade inte speciellt länge, utan jag tog tillfället i akt och dammade av lite här hemma. Inte världens roligaste kanske, men det är skönt när det väl är gjort!

Har även kollat genom alla bilder som Emelie Wahlund tog på mig och Anna här för några veckor sedan. Gud vad duktig hon är! Blev helnöjd med de flesta bilderna. Sen givetvis så fanns det ju än å annan "flummbild" (stavning?) också, men det får man ta i beräkningen när det gäller mig och Anna ;) tihi.

Nej, nu ska jag återgå till städningen lite grann. Så nu skruvas youtube upp på högsta volymen! Ska nämligen iväg och jobba två timmar på Resturang Vinsenten kl 16:00. Det var den ledigheten det :P haha. Är det inte Milko så är det de andra arbetsgivarna som behöver en. Men som sagt det gäller enbart två timmar, sen så ska jag få åka iväg till hedemora och gratta ena kusinen som fyllt år ;)

Passar nu på och slänga upp några bilder från fotograferingen.







Älskar dig!







Beger mig mot...

Nehe, nu ska jag bege mig ner på stan. Först till teatern och sen till dansen, Yaaay! ;)



"Dance like you just don't care"



K-k-k-kaaaaallt!

Usch, tror näst bestämt att jag håller på å fryser ihjäl på jobbet! Känns verkligen att hösten är här och att det börjar gå mot vinter. USCH JAG VILL INTE! Vill ha sommar igen. Det enda som är bra med vintern är slalomåkningen och julen, annars så vill jag ha det varmt! Sitter just nu och värmer upp mig med en kopp te. Att vi inte har nå element på jobbet är INTE okej!! Brrrrrrr.....





 


Öm i kroppen efter dansen igår!

Det märks att jag inte har dansat på 2 veckor, för gud vilken träningsvärk jag har! Men ikväll kör vi igen ;)



I love to dance!



Eftersom att jag har några minuter över..

.. så kan jag ju passa på att göra ett litet inlägg. Tycker att det är så sjukt jobbigt när man inte har något att göra på jobbet bara för att man måste vänta på vissa klockslag innan man kan göra bokningarna. Och det måste bokas för att jag sedan ska kunna göra de få andra arbetsuppgifter som jag har kvar innan jag får gå hem. Segt värre! Men men... Man ska väl inte klaga eller? Det kunde ha varit värre, jag kunde ha varit helt arbetslös eller ha arbeten upp över öronen. För inget av det är speciellt roligt! So I feel lucky anways.

Efter jobbet tänkte jag nog faktiskt ta en liten sväng ner på stan och kika lite. Skulle behöva köpa minst ett par till utav mina favorit jeans-tights. Jag verkligen älskar dem! De sitter så skönt på och så går dem både till fest och vardags.  Så ja... Det tror jag faktiskt att jag ska göra. Sen så hoppas jag även att älskade Evelina har tid att ta en fika. Känner att jag skulle behöva det. Och ikväll.... Ikväll blir det DANSTRÄNING! ;D Love it.



Slänger upp en sommarbild sålänge, så det blir lite färg på bloggen !
Denna bild är tagen av Emelie Wahlund, när jag och Anna stod modeller ;)





Beslutsångest!

Okej, nu är den stora frågan om jag ska köpa dessa eller inte? Har så svårt att bestämma mig! Fast iofs, om jag skulle ångra mig eller om de inte skulle passa så är det bara att skicka tillbaka dem. Det är ju ändå frifrakt på det. Hmmmm... Detta tåls att tänka på!



Köpa eller låta bli? Vad tycker ni? HJÄLP!



Seg dag på jobbet...

Ja jag måste då säga att det har varit en otroligt lugn dag på jobbet, vet inte vad det har varit idag faktiskt! Milko kanske har gått i konkurs utan att vi i personalen har fått reda på det, vad vet jag?? Nej skämt å sido.. Så är inte fallet, men lugnt har det varit iallafall. Så nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli 16:37 (då bussen kommer) och att jag får åka hem! Då blir det att åka direkt ner på stan och ha lite mys med dessa tjejer ;) Det gillas!
   
Jennifer Hedenberg och Emelie Ahlin



Ta tag i bloggandet igen

Detta är något som jag har funderat på länge nu, och ja det har varit mycket snack och liten verkstad när det gäller just bloggandet. Men jag ska skärpa mig, det har jag lovat mig själv! Så jag gick igenom med mig själv vad som skulle kunna motivera mig lite mer till att sätta mig framför datorn och börja skriva aktivt, och då eftersom jag inte var speciellt nöjd med min förra blogg så tog jag bort den gamla och ska nu börja "snickra" på en ny blogg, som ska bli så många gånger bättre! 

Så nu sitter jag här och försöker klura ut hur man gör själva designen så snygg som alla andra bloggares sidor. Men jag lyckas inte så jättebra! Men till min lycka så har Jennifer sagt att hon ska kolla på det här med mig! Vilken tur man har att man har vänner som ställer upp i alla väder! :) 

Nej, nu ska jag kika vidare på det här. Men jag är glad att kunna säga på återseende! ;)



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0