DALATRAFIK VS VINTER: NEJ TACK!!

Usch det värsta jag vet är när all denna snö kommer och att man då inte förbereder bussarna, vägarna och chaufförerna inför detta. För det händer alltid att bussarna blir försenade, går sönder eller hamnar i ett dike nånstans, ALLTID. Och visst, jag förstår att det inte kan vara lätt när det kommer så mycket snö på en gång, men när t.o.m. vanliga personbilar klarar av att köra i detta väder, då borde ju bussarna också lyckas med det tycker jag. I över en timme fick jag stå och vänta på den här jäkla bussen som aldrig kom! Jag tappade känseln i tårna, mina fingrar blev som isbitar när jag var tvungen att ta av handskarna för att ringa till jobbet för att säga att jag skulle bli sen, mina ben började nästan skaka och jag tror t.o.m. att mina läppar började byta färg. Ingen superstart av dagen precis. Nej nu ska jag gå och göra mig en till kopp te, så får vi hoppas att jag får upp värmen igen!!




MOT DANSEN

Efter jobbet åkte jag direkt ner på stan för att äta med Emelie B, Emma 1 & 2, Johanna, Zandra, Jonas "Linus", och Emme. Men tyvärr så blev det bara en visit som varade enbart i 1 ½ timme, för sen var jagtvungen att åka hem och fixa i ordning mig till dansen ikväll (ska ha våra kläder som vi ska ha på uppvisningen den 21:a) + att jag var tvungen att gå ut med hundarna innan. Så nu lär jag sticka iväg till dansen, men jag kanske skriver lite mer när jag kommer hem (om jag orkar). Hej så länge!



TRODDE JAG JA...

Jaha, här har man suttit och vart klar med dagens arbetsysslor ett bra tag, och det enda jag behövde göra var att vänta på bussen som kommer kl 15.48, men nu fick jag helt plötsligt reda på att bäggaravdelningen inte kört klart en del flaskor som ska gå nu på kvällen, och de trodde inte att det skulle vara klart förrän kl 16 idag!!! :O Så nu måste jag vara på jobbet ännu längre ändå, och jag har ingenting att göra tills dess. KUL.. not! Jag som behöver ner på stan och göra en massa ärenden nu idag, och jag får nu bara en timme på mig!! :O "Jätte kul, det är ju så man vill dansa av glädje". Åååh, trött jag blir!! Aja, det är väl bara att uthärda....



ATT VETA VAD MAN VILL GÖRA.

Har många gånger tänkt vad det verkligen är jag vill göra i mitt liv. Jag skulle vilja plugga, utbilda mig till något som jag verkligen brinner för, att få börja bygga upp min karriär. Jag vill flytta till Västerås, börja gå någon utbildning eller börja jobba, komma nära Anna, börja dansa på damsverkstan och sedan börja tävla. Jag vill fixa mitt körkort, kommer verkligen kämpa för att få detta nu i början av nästa år. Jag vill åka till Afrika, jobba som volontär på ett barnhem eller hjälpa djur av nått slag. Jag vill resa, se världen, få uppleva andra kulturer. Jag vill försöka komma någon vart med skådespeleriet, kanske jobba i tv, filminspelning eller på en teater. Jag vill flytta till USA i ett år, kanske gå på college ett år eller jobba. Jag vill dela och bygga mitt liv med någon, och sedan gifta mig och skaffa barn.

och ja.. detta är bara ett fåtal saker som jag skulle vilja göra med mitt liv. Men vart ska man börja? Och vad ska man satsa på? Livet är kort, och jag vill njuta och få ut så mycket av det som möjligt. Jag vill känna att jag levt!







MÅNDAG OCH TISDAG!

I måndags så jobbade jag först på dagen. Vilket gick bra, dock lite jobbigt när det är så fruktansvärt kallt inne på kontoret, De säger att vi har golvvärme, men det är ingenting jag, Eva eller Berit har kännt av. Det blir en massa spring till kaffemaskinen, eftersom det är nästan det enda sättet vi kan hålla värmen på. För det hjälper inte att sitta med en massa varma stickade tröjor, man fryser ändå. Skit konstigt är det. Aja. Det är bara att stå ut.
På kvällen så träffade jag sedan Natasha för en fika/middag på stan. Det blev bakadpotatis med kyckling/mangoraja, supergott! :) Sen så kikade vi runt lite på stan innan vi drog hem till Simone för lite grilsnight. Eller ja, Simones 1 åriga son Jason, hennes kära sambo och min lilla vovve fick vara med på ett hörn också ;) Mycket trevligt var det!

Sen tisdagen spenderades även den först på jobbet. Sen åkte jag direkt ner på stan för att möta upp Emelie Bergström. (Köpte faktiskt en supersnygg stickadtröja och ett par lacktights precis innan, LOVE! Kort kommer) Vi skulle handla lite småsaker till hennes café. skolan som hon jobbar på skulle ha någon form utav dans för eleverna på kvällen, och då skulle hon vara där och sälja lite dricka, kaffe och snacks i kiosken. Även fast hon sa att jag inte behövde, så erbjöd jag mig att att hjälpa henne (vad gör man inte för sina vänner♥), så efter inhandlingen så åkte vi till caféet och jag ställde mig å gjorde chokladbollar och Emelie gjorde mackorna. Sen så började vi flytta över alla grejerna till Avesta parken (där dansen skulle hållas) och sen kom även Nan och hjälpte till. Superroligt hade vi!! :D Och eleverna såg faktiskt också ut att ha väldigt roligt. Snacka om att man blev danssugen! :) hihihihi.






HELGEN; SÖNDAG!

Ja jag vet, förlåt. Jag skrev att jag skulle göra en sammanfattning om helgen och sen kom det en massa saker ivägen, så nu har jag ännu mer dagar att uppdatera. Bra där Emelie! hahaha. Aja, såhär såg iaf min söndag ut:

1. Jag vaknade även denna morgon av klockans "hemska" väckningssignal. Tänkte att jag även denna morgon skulle gå upp i hyfsad tid då min älskade Patricia skulle komma på en snabb visit, innan hon skulle åka tillbaka till Nyköping.
2. Patricia var på plats, och vi myste vid köksbordet med varsin kaffe och massa lussebullar. Och nej, vi gjorde inget speciellt, vi satt bara och snacka en massa skit. Men det är det som är det fina med bra vänskap. Man behöver inte hitta på någonting för att ha roligt, utan man kan bara sitta och ta det lugnt och bara umgås. 
3. Kim (som också var hemma i Avesta över helgen) kom även hon över på en fika. Mycket mysigt var det med mina flickor. Men sen så var Patricia tyvärr tvungen att åka, hon skulle äta med sina föräldrar innan hon skulle köra hem till Nyköping. Och jag vill inte att hon ska tvingas åka den långa biten i mörker. Så jag fick lov att släppa iväg henne, även fast det tog emot, Men jag kommer att få träffa henne igen till nyår, för då drar jag och Kicki ner till Nyköping över helgen :)  
4. Ja resten av dagen så gjorde jag inte så mkt heller, Jennifer kom förbi också efter ett tag. Så det blev bara en riktig mysdag med massa underbara tjejer. Puss på er!



HELGEN; LÖRDAG!

Eftersom att jag än en gång varit dålig på att uppdatera bloggen på helgen så tänkte jag göra en liten sammanfattning nu, vi börjar med i lördags:

Jag vaknade ungefär runt kl 9.00 på lördagsmorgonen. Och varför så tidigt på en helgdag kanske ni undrar? Men det kan jag svara på, för den här dagen skulle jag äntligen få träffa Patricia som jag inte sett på sisådär 2-3 månader. Och hon skulle komma å hämta mig runt kl 10.00, för att vi sedan åka hem till Jessica Bergström som skulle fixa Patricias naglar. Mycket trevlig vistelse, det blev en massa tjejsnack undertiden och sen efter ett tag så kom även Emelie Bergström, så då gick vi ut med Jessicas hundar medan dem fortsatte med naglarna.
Sen efter dem var klara, så begav jag och Patricia oss vidare, då Jessica och Emelie skulle åka till Borlänge och shoppa, och jag och Patricia skulle möta upp Emelie Loquist för att ta en fika. Mycket trevligt! Vi satt på stan till ungefär kl 14. och sedan körde vi hem till mig. Där gjorde Patricia mig sällskap medan jag började göra mig iordning inför julbordet med jobbet. Skulle åka till förfesten, som skulle hållas mellan Hedemora och Säter, kl 15.30.
Sen så spenderade jag resten utav kvällen på Hedemora stadshotell, där hela Milko (vill jag säga, även fast vi nu är Arla) var och åt julbord. Det var en mycket trevlig kväll med god mat, grymt bra sällskap, mycket dans och skratt, jag kommer verkligen sakna alla när jag slutat här om en vecka. Det är lite sorligt faktiskt :(
Tack alla för en himlans trevlig dag/kväll!

Och eftersom jag fortfarande är lite dålig på att knäppa kort, så blir det inga kort från julbordet heller. Jag lovar att jag ska bli bättre på att dokumentera saker i bilder också. Känner själv att det är lite tråkigt annars.



LITE ALLMÄNT. BARA FÖR ATT JAG SKA FÖRDRIVA TID.

1. Hur gammal är du om fem år? 25 år.
2. Vem var den sista du träffade? Alla arbetskamrater på jobbet.
3. Hur lång är du? 168 cm.
4. Vilken var den senaste film du sett? Breaking Dawn part 1.
5. Vem ringde du senast? Kan ej säga det, men det var ett jobbsamtal.
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "Puss på dig babe. Hoppas att ni får skoj ikväll :-D <3" och det var till Cilla.
7. Var är dagens planer? Kräft"skiva" och sen så får vi se om det eventuellt blir utgång.
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Det beror helt på. Skickar mer sms, men ibland är det skönt att slippa skriva och bara sitta och prata i lugn och ro.
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Skilda
10. När såg du senast din mamma? Imorse.
11. Vilken ögonfärg har du? Bruna.
12. När vaknade du idag? 06.00.
13. Har du någon gång hittat en katt? Ja.
14. Vilken är din favoritplats? Oj vad svårt. Har flera favorit ställen, men måste nog säga hemma.
15. Vilken plats föredrar du minst? Tandläkaren. Man blir ju så fattig när man kommer därifrån. 
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Hoppas på en bra karriär, bor i ett hus på landet, har barn och är gift, har hundar, katter och kanske häst?
17. Vad skrämde dig som barn? Jultomten, hahaha! Och sen såklart min största fobi, clowner...
18. Vem fick dig att skratta senast? Mina arbetskamrater, hahaha. Vad roligt vi kan ha på lunchrasterna ibland!
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Ja
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? För det mesta i en stor t-shirt.
22. Hur många kuddar har du i sängen? Tre sovkuddar, men sen även 5 som dekoration ;)
23. Hur många landskap har du bott i? Enbart i Dalarna.
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Ja, usch.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Såhär på hösten/vintern STRUMPOR!. Men på sommaren barfota.
26. Är du social? Ja gud ja. Ibland kanske t.o.m. lite för social om man kan vara det, haha.
27. Vilken är din favoritglass? Ben&Jerry Half baked.
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Oj.. spara undan en del, betala av mammas lån tror jag, skänka till välgörenhet, resa, köpa hus, ja listan skulle kunna bli lång.. Vet faktiskt inte.
29. Tycker du om Kinamat? Nej, men thai älskar jag!
30. Tycker du om kaffe? Jaharu! Jag är en riktig kaffe-oman.
31. Vad dricker du till frukost? Kaffe! Men ibland även te.
32. Sover du på någon särskild sida? Nej, jag rullar runt överallt, haha.
33. Kan du spela poker? Nej, jag är kass. Har försökt lärt mig men det går inte så bra.
34. Tycker du om att mysa? Absolut!
35. Är du en beroendemänniska? Ja av skratt kanske.
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Ja.
37. Vill du ha barn? Absolut, jag har haft babynoja enda sen jag var 17 år. Älskar barn!
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska, och lite lite tyska..
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej
40. Föredrar du havet eller en pool? Pool. Men börjar lära mig att tycka om havet också.
41. Vad spenderar du helst pengar på? Vet inte faktiskt.
42. Äger du dyra smycken? Ja, eller egentligen kanske det klassas som medel när man tänker efter hur mycket dyra smycken det finns. Det dyraste är väl rock by sweden och kenzas..
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Kaffe
45. Vem är den roligaste människan du känner? Älskar Jojje Jönsson som spelar Dag-otto, så jag måste nog säga honom.
46. Välj ett ärr på din kropp? Har ett på låret som mormor och morfars katt gjorde.
47. Vad har du för ringsignal? Someone's calling you. Alla som hör den får den på hjärnan och vill att jag ska byta ringsignal, hahaha. Men det kommer inte hända på ett tag, för jag älskar den :)
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Ja nånstans.
49. Flirtar du mycket? Nej det tycker jag inte. Men sen vet jag inte om vissa tar mig för att vara flörtig p.g.a. att jag är så social, men det är sån jag är och jag har inte några avsikter av att flörta. Känner inget behov av det.
50. Vart togs din profilbild för din blogg? Hmmm.. Hemma tror jag?
51. Kan du byta olja på bilen? Ja det tror jag.
52. Har du fått fortkörningsböter? Har ej körkort, ÄN... Men snart...
53. Vilken var den senaste bok du läste? The last song.
54. Läser du dagstidningen? Inte dagligen, men det händer.
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej, men köper Veckans NU ofta. Älskar den tidningen!
56. Dansar du i bilen? Nej, eller jo. Ibland. Fast inte när jag kör.  
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Mix Megapol, har det på i bakgrunden nu.
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Massa saker på jobbet.
59. När var du i kyrkan senast? Oj.. På farmors begravning kanske, och det var för nästan ett år sedan.
60. Vilka personer utmanar du? Utmanar?



FÖRSENAD KRÄFT"SKIVA" IKVÄLL.

Ja ikväll så blir det en försenad Kräft"skiva", mycket gott! Jag sätter "" för skiva för att jag inte vet om det kan kallas skiva när det är den 2 december liksom. Men det har inte blivit av att vi ätit kräftor i år, vilket är lite tråkigt för jag verkligen ÄLSKAR kräftor!! Men ikväll blir det av, yaaaay. I'm lovin it!



SAKNAD OCH ÄLSKAD!

Ååååh, idag kommer min underbara vän Patricia hem till Avesta. Eftersom hon har flyttat till Nyköping så går det ett bra tag i mellan gångerna innan vi kan ses. Och vi som brukade umgås inprincip varenda dag förut! Så att vara ifrån varandra såhär mycket är verkligen en träningssak för oss. Det btukar gå bra bara jag har mycket att göra om dagarna, för då tänker jag inte så mycket på det, men när jag sedan pratar med henne i telefon eller träffar henne så kommer allt tillbaka och då känner jag verkligen den här sorgen att vara ifrån henne så mkt. Sist var jag nära till tårar när jag kramade om henne, och jag antar att det kommer att bli så den här gången med. Har ett par stycken nära vänner som bor en bit ifrån mig, och det är tufft ibland att vara ifrån några man älskar. Men det är så skönt att man vet att man alltid kommer att ha varandra där ändå, och att det faktiskt inte tär på våran vänskap fast vi bor i olika städer.

Ja, jag längtar verkligen tills imorgon när jag får träffa Patricia. Och jag lovar att jag säkert kommer att börja gråta igen. Tror att jag ska kidnappa henne denna gång så att hon blir kvar i Avesta, hahaha. Fast tror inte att jag skulle lyckas så bra. Då skulle jag nog få Per (Patricias pojkvän) på mig, hahaha. För han vet nog exakt vart hon är isf :P
Här är en bild på skönheten, JAG ÄLSKAR DIG PATRICIA! Imorgon ses vi, puss på det! ♥



JAPP, JAG BLEV BRUNETT IGEN!


Jajamen, jag blev brunett igen. Blev så jobbigt med denna utväxt som man fick hela tiden, men nu är den tiden förbi ;) OBS! Detta är en gammal bild från när jag var brunett sist, men en ny bild kommer inom kort ;)



RSS 2.0